Ενθυμητής: Αφεντούλα Καλτσίδη

Η Αφεντούλα γεννήθηκε σε μια επαρχιακή πόλη κοντά στη Χαλκίδα και μεγάλωσε με ισχυρές επιρροές από την αγροτική ζωή των παππούδων της και την αγάπη τους για τη φύση και τα φυσικά προϊόντα. Αυτό την οδήγησε στη διερεύνηση των μυστικών της φύσης και στην περαιτέρω έρευνα για την υγιεινή ζωή και τις εναλλακτικές θεραπείες.

Ύστερα από αρκετά σεμινάρια στο Τάι Μασάζ, την Κρανιο-ιερή θεραπεία, στα βότανα και αιθέρια έλαια, και στη διατροφή εστίασε κυρίως στην παρασκευή καλλυντικών και φυσικών προϊόντων με αγνά υλικά που συλλέγει μόνη της αλλά και νόστιμων και υγιεινών χορτοφαγικών γευμάτων. Στο παρόν μαγειρεύει με αγάπη για σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών και της αρέσει να συνδυάζει τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με τις γνώσεις υγιεινής διατροφής ώστε να προσφέρει θρεπτικά γεύματα για το σώμα αλλά και το πνεύμα. Επίσης διαθέτει τα προϊόντα της με τη διακριτική ονομασία LoveMade στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όντας μητέρα δύο παιδιών, νιώθει ευγνωμοσύνη που μπορεί να συνδυάζει αυτά που αγαπά και να προσφέρει στην οικογένειά της μια πιο υγιεινή ζωή κοντά στη φύση!

Ακολουθήστε

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008310844650

https://lovemade1.wixsite.com/websiteafendula

Επικοινωνία mail. lovemade1@yahoo.gr

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου