Ενθυμητής: Δέσποινα Σκλάβου

Βιογραφικό

-Σύμβουλος ψυχικής υγείας (μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής )

-Σύμβουλος ανθοθεραπείας ( Bach, Fes, Pegasus, Australian) (Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ανθοιαματικής Εταιρείας)

-Συντονίστρια εργαστηρίων συστημικής αναπαράστασης (εκπαίδευση στον  Bert Hellinger και στην ΕΙΣΑ { από τον Δημήτρη Σταυρόπουλο )

-Δασκάλα γιόγκα ( μέλος IYTA, YOGA ALLIANCE)

Θεραπεύτρια και εκπαιδεύτρια της μεθόδου Theta Healing.

– Συντονίστρια σεμιναρίων διαλογισμού  και αυτογνωσίας

– Ιδρύτρια του κέντρου Αέναος Κύκλος (www.aenaoskiklos.com)

Πριν γίνω η ίδια θεραπεύτρια, πέρασα πάρα πολλές ώρες ατομικής ψυχοθεραπείας στην ανάγκη  μου  να γίνω ένας πραγματικά χαρούμενος και  ελεύθερος άνθρωπος.  Καθώς πάντα είχα έντονες υπαρξιακές ανησυχίες και ερωτήματα, ο δρόμος μου με οδήγησε, παράλληλα με την επαγγελματική μου εκπαίδευση, σε πολλά διαφορετικά  μονοπάτια μέσα από τα οποία έψαχνα  τις απαντήσεις που  ζητούσα  Έτσι ταξίδεψα με ανοιχτό μυαλό και καρδιά, γνώρισα λαούς του κόσμου και είδα την διαφορετική οπτική τους.  Γνώρισα μεταξύ άλλων τον σαμανισμό, την φιλοσοφία του γιόγκα, τον βουδισμό, τον ινδουισμό, μελέτησα την χριστιανική θρησκεία, και πάντρεψα μέσα μου  διαφορετικές κουλτούρες, θρησκείες, φιλοσοφικά συστήματα. Παράλληλα μεγάλωνα τα  πέντε μου παιδιά, και  πήρα πολλά μαθήματα μέσα από τον ρόλο μου ως σύντροφος και μητέρα. Συνειδητοποίησα δε πως ο μόνος αληθινός τρόπος να διδάξεις κάποιον είναι μέσα από το παράδειγμά σου.  Το απόσταγμα της μέχρι τώρα κατανόησης μου είναι πως όλοι και όλα είναι σημαντικά, συμπληρωματικά κομμάτια του Ενός Αληθινού Εαυτού, πως η ψευδαίσθηση της χωριστικότητας  είναι η  πραγματική  αιτία του πόνου και  της ανθρώπινης μοναξιάς και πως όσο μεγαλώνω και ωριμάζω, τόσο συνειδητοποιώ πόσο λίγα γνωρίζω!

 

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου