Ενθυμητής: Λάνα Μακχάβικ

Certified Hatha Yoga Teacher, E-RYT 300

Yoga Therapy, Prenatal Yoga, Ayurveda and Sound Therapy.

 

Δασκάλα Hatha Γιόγκα, Θεραπευτική Γιόγκα, Προγεννητική Γιόγκα, Γιόγκα για οικογένειες και παιδιά, Εναέρια γιόγκα, Yoga Thai, Sound healing και Ayurveda.

 

Η Λάνα γεννήθηκε στη Λευκορωσία, σπούδαζε και εξασκούσε τη γιόγκα και τον διαλογισμό, καθώς και διάφορες τεχνικές που αφορούν και τον νου και το σώμα. Μετακόμισε στην Ελλάδα με την οικγένεια της το 2002. Σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και Διπλωματία στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, Αθήνα.

Συνέχισε όμως το ταξίδι της εκπαίδευσης για να διευρείνει τις γνώσεις της στον πνευματικό δρόμο για να βρει το μονοπάτι της.

 

Έλαβε την αρχική της πιστοποίηση ως Hatha Yoga Teacher (300hr)  από τη Βιβή Λέτσου στο NYSY Studios Academy. Με την πάροδο των ετών εμβάθυνε την εξάσκηση και τη διδασκαλία της με πρόσθετη εκπαίδευση: Raja Yoga και Pranayama με Swami Nirvikalpa, Bhakti Flow με τον Rusty Wells, Προγεννητική Yoga με Sue Έλκιντ, Rainbow Kids Yoga για οικογένειες με την Cayetana Rodenas, Τσάκρα και Ενεργειακά Συστήματα με τη Βίκυ Χάουι, Anusara Yoga Therapy με τον Todd Norian. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ανουσάρα με τον ιδρυτή John Friend, Naime Jezzeny, Michael Fukumura, Sianna Sherman. Πιο πρόσφατα, παρακολούθησε σεμινάρια με την Angela Farmer και τον εξπέρ στην ανατομία της γιόγκα Leslie Kaminoff. Η Λάνα επίσης σπούδασε Ayurveda και Διατροφή στην Ακαδημία Αρχαιο-ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής. Συνεχίζει να μελετάει τη γιόγκα και τις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ η έμπνευσή της πηγάζει από τη  Βιβή Λέτσου (Αθήνα) και τον Arun Deva (Ινδία) κι από την Σουάμι Nirvicalpa μεταξύ άλλων.

 

Η Λάνα συνδυάζει και προσφέρει μια ποικιλία από θεραπευτικές μεθόδους όπως Yoga Thai και sound & Tibetan bowl healing, κρυσταλλοθεραπεία και συντονίζει εκδρομές με μουσική και yoga. Διδάσκει γιόγκα και διαλογισμό στον Διόνυσο και στην Κηφισία απο το 2008. Τα μαθήματα της είναι θεραπευτικά και δημιουργικά, ενσωματώνοντας καλή ευθυγράμμιση του σώματος, σωστή αναπνοή και βαθιά χαλάρωση. Η βαθύτερη πρόθεσή της Λάνα είναι να εμπνέει τους ανθρώπους να αφυπνίσουν το δημιουργικό δυναμικό τους για να βρουν χαρά και ζωντάνια και να φέρει περισσότερη ειρήνη, αγάπη, και αρμονία στον κόσμο μας.

Fb: https://www.facebook.com/omshantiflow/

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου