Ενθυμητής: Σοφία Σκυλίτση

Η Σοφία Σκυλίτση, μετά την ολοκλήρωση του Bachelor in Marketing(Kingston University) και την επαγγελματική της πορεία στον επιχειρηματικό κλάδο των αυτοκινήτων και Ho. Re. Ca, ακολούθησε το μονοπάτι της γιόγκα και της ολιστικής θεραπείας και mindfulness.  

Ολοκλήρωσε το 200h Yoga Teacher training το 2014 και την Ιστορία και Φιλοσοφία της γιόγκα στο Anahata Yoga Studio, με την Ελενα Μουρατίδου και τη Νάνσυ Χιτζανίδου. Παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια και εργαστήρια και πιστοποιήθηκε στη Yoga Nidra and Pranayama (Leela Miller), 

στην Θεραπευτική γιόγκα / Yoga Therapy – αποκατάσταση απο μυοσκελετικά θέματα και αυτοάνοσα νοσήματα , (Yoga Therapy in Greece), Γιόγκα και Γυναικολογια – με εξειδίκευση στην υγεία της Γυναίκας,  Yoga and Relaxing Treatments for Fertility ,  Thai Massage for Fertility, αποκατάσταση μετά απο καρκίνο του μαστού (Ρωσσοπουλου Αλεξ. Anima Studio), στο Gynecology & Seiki Shiatsu (Tzvika Calisar), στην παιδική γιόγκα ( Groovy Kids Yoga, Gr. Henwood), στην Ηχοθεραπεία level I (P. Hess Institute), και στην Acro Yoga International Foundation Course (Ι. Καρβελης /Sunshine Network). 

Το ταξίδι αυτό συνεχίστηκε με trainings στο Holistic Thai Massage & mindfulness (Bruno Falce) και στο Authentic Thai Yoga Massage Sacred Dance (Sunshine Network /Krishnataki). 

Είναι παθιασμένη και απολαμβάνει να μοιράζεται την αγάπη της και την 15ετη εμπειρία της προσωπικής της πρακτικής και διδασκαλίας της γιόγκα και του Thai Massage, βοηθώντας τους άλλους στο δικό τους μονοπάτι στη ζωή. 

Έχει διδάξει σε ομαδικά και one to one, σε Yoga Retreats στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και προσφέρει μαθήματα σε κοινότητες και άτομα που χρίζουν θεραπείας. 

Namastè 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου