Ενθυμητής: Βασιλική Τσιομπάνη

Ονομάζομαι Βασιλική Τσιομπάνη. Γεννήθηκα στην Ορεστιάδα Έβρου και το 1981 μετακόμισα στη Χαλκίδα για επαγγελματικούς λόγους, όπου εργάσθηκα σε Ξενοδοχείο  ως ρεσεψιονίστ και προϊσταμένη, για 25 χρόνια..                                                                            

      Παράλληλα με την εργασία μου υπήρχαν και άλλα ενδιαφέροντα, που είχαν σχέση με καλλιτεχνία και αισθητική, είναι ένα κομμάτι της φύσης μου που αγαπώ.

     Έτσι ασχολήθηκα με ζωγραφική, διακόσμηση, κόσμημα, χειροτεχνία, αλλά και με μόδα (Μοντελίστ).

     Λόγω δυσκολιών στη ζωή μου, είχα αρκετές υπαρξιακές ανησυχίες και γι’ αυτό δεν έπαψα να αναζητώ έναν πιο ευχάριστο και ουσιαστικό τρόπο ζωής.

      Προσπάθησα πολύ να βρω απαντήσεις μέσα από γνώσεις βιβλίων, αλλά κυρίως μέσα από την ψυχοθεραπεία μου, για να ανταμώσω τον αληθινό εσωτερικό εαυτό μου.

      Αποφάσισα λοιπόν, να εγκαταλείψω την εργασία μου και να στραφώ προς άλλη κατεύθυνση, αφιερώνοντας πολύ χρόνο στον εαυτό μου, για να πάρω απαντήσεις και να βρω λύσεις σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας, με σκοπό την αυτοβελτίωσή μου.

      Συνειδητοποιώ ότι, με κεντρίζει πολύ η φυσική μέθοδος θεραπειών.

      Αυτή η ιδεολογία με οδηγεί να ξεκινήσω τις σπουδές μου στις εναλλακτικές ενεργειακές θεραπείες.

     Αρχίζω λοιπόν το 2001 με την

_  Αρωματοθεραπεία και το Μασάζ της, αξιοποιώντας συγχρόνως τις γνώσεις της, για την παρασκευή φυσικών καλλυντικών, με αγνά έλαια και αιθέρια έλαια ( λάδια- κρέμες κ.α.).

_ Τα επόμενα δύο χρόνια, σπουδάζω τη Ρεφλεξολογία και τα μαθήματα της Ιατρικής Ανατομίας.

Όλα αυτά στη σχολή ΝΗS.

_  Το 2007 και 2008, δύο χρόνια, τον Βελονισμό και την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, στη σχολή Ακαδημία.

_   Παράλληλα στα χρόνια αυτά ενημερώνομαι από διάφορα σεμινάρια Αυτογνωσίας.

Επίσης, παίρνω το πρώτο και δεύτερο βαθμό του Ρέϊκι.

_   Το 2012 με 2016, 4 χρόνια, παρακολουθώ την 

Ενεργειακή Ψυχολογία, στη σχολή του Ιωάννη Ψάρρα.

    Εδώ και 15 χρόνια, χρησιμοποιώ όλες αυτές τις ενεργειακές μεθόδους, σε συνδυασμό μερικές φορές ανάλογα με την περίπτωση, για τη βοήθεια και ανακούφιση των ανθρώπων που υποφέρουν.

     Διαπιστώνω ότι, η ψυχή μου με οδήγησε σε σωστό δρόμο.

     Από την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια, παρατήρησα ότι, εξασκώντας οποιαδήποτε ενεργειακή θεραπεία και προσφέροντας φροντίδα, αγάπη, σεβασμό στον εαυτό μας, βοηθάμε τον οργανισμό μας να βγάλει τα δικά του φάρμακα, να ετοιμάσει την κατάλληλη συνταγή, για τη θεραπεία του φυσικού, συναισθηματικού και νοητικού σώματος και γενικά να του χαρίσει την εξισορρόπηση ενέργειας και την ευεξία που χρειάζεται.

      Το σώμα γνωρίζει τη θέλει, γιατί διαθέτει μέσα του,

Το ΠΝΕΥΜΑ και τη ΣΟΦΙΑ του ΘΕΟΥ!!!!!!!

 

Τηλ: 6977832445

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου