Αγαποκοινότητα και Yπέρλαμπρο GONG για Θεραπεία και Εμφώτιση

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ

 

Yπέρλαμπρο GONG για Θεραπεία και Εμφώτιση

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου / Τετάρτη  7 Νοεμβρίου / Τετάρτη  14 Νοεμβρίου

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ.
5 ΔΕΚΕΜΒΡIΟΥ – 12 ΔΕΚΕΜΒΡIΟΥ – 19 ΔΕΚΕΜΒΡIΟΥ

19:00 – 21:00

(έχουν καλυφθεί οι θέσεις και για τον Δεκέμβρη)

 

«Με το πρώτο χτύπημα του επικρουστήρα πάνω στον GONG, ο Θεός άρχισε να φωνάζει μέσα στα αυτιά μου. Μια οργιαστική χορωδία από αγγέλους τραγουδούσε έναν παθιασμένο εκστατικό ύμνο καβάλα σε μία πυροσβεστική αντλία που έτρεχε στο δρόμο για την εμφώτιση, καθώς τα διαδοχικά κύματα του ήχου με αποσπούσαν από το σώμα μου και με έκαναν ένα με το ταβάνι, μεταβάλλοντας τη συνείδησή μου γρηγορότερα από ότι μπορείς να πεις “διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέος”. Μόλις είχα βιώσει την εμπειρία του Γκογκ»
Αυτή ήταν η περιγραφή μετά την πρώτη συνεδρία GONG που δέχθηκε ο Μέχταμπ Μπέντον. Δασκαλος αλλά και εκπαιδευτής δασκάλων GONG YOGA

GONG δεν είναι μουσικό όργανο, ούτε ο ήχος, αλλά το κύμα ενέργειας που ανοίγει και διανθίζεται σε ότι έχει ζωή.

 

 

Όταν το γκονγκ αρχίζει να δονείται ο νους μένει ανίσχυρος απλά παραδίνεται και εισέρχεται σε ένα στάδιο ανυπαρξίας όπου η εσωτερική αλήθεια αποκαλύπτεται και το “εγώ” ανήμπορο να επιβληθεί σε κάτι “δικό του” παραμένει σιωπηλό παρατηρώντας το μεγαλείο της ύπαρξης.
Τα κατώτερα ένστικτα μόλις άρχισαν να αφυπνίζονται.

Σαν θεραπευτικό εργαλείο, το GONG δημιουργεί αύξηση της ροής του πράνα, της ζωτικής ενέργειας, αφυπνίζει εξισορροπεί και ενδυναμώνει όλα τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) και τους μεσημβρινούς.

 

 

Για 3 συνεχόμενες Τετάρτες (31 Οκτωβρίου, 7 και 14 Νοεμβρίου) σε υπέροχο ζεστό και φιλόξενο χώρο στην οδό Βάκχου 5, (100 μέτρα από το μέτρο Ακρόπολης) θα συντονιστούμε με την ιερή ενέργεια της περιοχής, θα ισορροπήσουμε, θα απολαύσουμε το σώμα μας, θα νιώσουμε την ενέργειά μας να εξυψώνεται, θα ταξιδέψουμε και θα επιστρέψουμε ολόφρεσκοι συντονισμένοι με ότι ανώτερο μπορούμε να έλξουμε.

Θα ξεκινήσουμε δίνοντας ενέργεια και χαρά στο σώμα μας θα συνεχίσουμε με πρωτόγονες εκφράσεις ήχου από τα βάθη της καρδιάς μας και θα ολοκληρώσουμε επιτρέποντας στο ιερό GONG να μας πάει εκεί που χρειάζεται να πάμε.

Ύπαρξη μαγική αξιοθαύμαστη και Αιώνια! Σαν εμάς!

Μετά το τέλος της συνεδρίας και πριν την αναχώρηση θα υπάρξει χρόνος για φυσιολογική ανθρώπινη συζήτηση για ανταλλαγή εμπειριών χωρίς κρίση, για να έρθει ομαλά ή γείωση αλλά και ισορροπία Σώματος και Πνεύματος.

Μαζευόμαστε στις 19:00 και ξεκινάμε 19:30 όπου κλείνουν και οι πόρτες. Ολοκληρώνουμε τη συνάντησή μας στις 21:00.

Συνεισφορά:

Αν συμμετέχουμε και στις 3 συνεδρίες (3 συνεχόμενες Τετάρτες), η συνολική συνεισφορά είναι 33€ (+φπα) και εξοφλείται την πρώτη Τετάρτη.
Για λιγότερες συνεδρίες, η συνεισφορά είναι 20€ (+φπα) η κάθε συνεδρία.

Μέγιστος αριθμός ατόμων 15 (θέσεις διαθέσιμες πια μόνο για τις 3 συνεδρίες του Δεκέμβρη).

Απαραίτητο να έχετε μαζί σας στρωματάκι, να φοράτε άνετα, ζεστά ρούχα και ένα μπουκαλάκι νερό.

 

Μέχρι τη συνάντησή μας λοιπόν……

Παρατηρούμε Αποδεχόμαστε και Αγαπάμε τον Εαυτό μας!

Χαρείτε

Αργύρης Μουτσιόπουλος

&

Η Αγαποκοινότητα

Website: https://lovecommunity.gr

E-mail: info@lovecommunity.gr

Tel: 6946-378029

Fb Page: https://www.facebook.com/agapokoinotita/

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου