2ο Camp – Σεμινάρια & Δράσεις – Κανονισμοί

Οι κανονισμοί του προγράμματος εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια των διακοπών μας αναλυτικά:

 

– Συμμετοχή για κάποιο από τα σεμινάρια με κόστος μπορείς να δηλώσεις τώρα στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής σου για το Camp. Εάν ήδη δήλωσες τη συμμετοχή σου μα όχι ακόμη συμμετοχή στην εκπαίδευση σου κατά τη διάρκεια του Camp, μπορείς να μας στείλεις ένα e-mail (και όχι 2η φόρμα), ώστε να κρατήσουμε τη θέση σου στα σεμινάρια που θέλεις να παρακολουθήσεις.

– Το κόστος των σεμιναρίων όπως και το υπόλοιπο ποσό της συμμετοχής σου, πληρώνονται με την άφιξή σου (check in) στο Camp.

– Αν κατά τη διάρκεια των διακοπών μας στο Camp αποφασίσεις να συμμετέχεις σε κάποιο από τα σεμινάρια, το δηλώνεις στη γραμματεία όπου και θα ενημερωθείς για τη διαθεσιμότητα στα σεμινάρια που επιθυμείς.

– Στα Σεμινάρια που αναφέρονται ως ΔΩΡΕΑΝ και συμπεριλαμβάνονται στο κόστος συμμετοχής σου, ΔΕ χρειάζεται να δηλώσεις συμμετοχή.

– Όλα τα σεμινάρια και οι δράσεις θα γίνουν υπαίθρια μέσα στη φύση. Κάθε σεμινάριο έχει διαφορετικό σημείο μέσα στο Camp για το οποίο ενημερώνεσαι από τώρα στον πίνακα με το αναλυτικό πρόγραμμα. Η προσέλευση στα σεμινάρια και όλες τις δραστηριότητες είναι σημαντικό να γίνεται 15 λεπτά νωρίτερα στον αντίστοιχο χώρο.

– Τυχόν απορίες που αφορούν όλες τις δράσεις, θα μπορούν να απαντούν όλοι οι “Εθελοντές – Βοηθοί Διοργάνωσης” που θα βρίσκεις

σε όλους τους χώρους του Camp και που θα αναγνωρίζεις εύκολα…?…!…!!!

 

ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ CAMP ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ (AΡΧΕΙΟ PDF)

ΠΑΤΗΣΕ EΔΩ

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου