Ενθυμητής: Κατερίνα Σταθοπούλου

Βιογραφικό

Holistic body & soul Rejuvenation Therapist

Η Κατερίνα Σταθοπούλου είναι απόφοιτη της σχολής εναλλακτικών επιστημών Natural Health Science, στις ειδικότητες Σουηδικής Μάλαξης και Rejuvance. Έχει διδαχθεί  Βασικές Τεχνικές Παραδοσιακού  Ταιλανδέζικου Μασάζ-Ancient Thai Massage (Ε.Παπαθανασίου). Μέσα στα πλαίσια της επαγγελματικής τριβής και με τις αμοιβαίες ανταλλαγές γνώσεων με άλλους εξαιρετικούς συναδέλφους, δάσκαλους και συμμαθητές, διδάχθηκε Thai oil massage, Thai Foot massage, Indian Head massage, Facial Gua Sha, Λεμφικό μασάζ προσώπου σώματος. Γνωρίζει  χαλαρωτικό μασάζ σώματος προσώπου, πιστοποίηση από το σεμιναριακό κέντρο Beauty & Style.Έχει Α βαθμό στην ενεργειακή θεραπεία Ρέικι (Α.Παπαδάτου) και έχει πιστοποιηθεί στους θεραπευτικούς κώδικες Healing Codes (AnnJack Stewart).

 Είναι απόφοιτη της ενεργειακής θεραπείας Silva method ( Π Μεταξάτος).

Τον Οκτώβριο του 2016 ολοκλήρωσε το Βασικό Σεμινάριο Υπνοσκόπησης 37 ωρών (εισαγωγή στις βασικές αρχές της θεραπευτικής ύπνωσης και αναδρομής) με τον Νάσο Κομιανό.

Τον Ιούνιο του 2017 ολοκλήρωσε σεμινάριο 60 ωρών Συναισθηματική Νοημοσύνη και  Ενσυναίσθηση παρακολουθώντας μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Η προσέγγιση της στη μάλαξη είναι ολιστική, θεραπευτική με κύριο γνώμονα τον άνθρωπο. Η ενασχόλησή της με τις Ολιστικές και Ενεργειακές Θεραπείες μετράει 20 χρόνια συνολικά  σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Από το 2013 είναι ιδιοκτήτρια του κέντρου σωματικής και ψυχικής ευεξίας Alopiliving. Από το 2015, αρθρογραφεί σε διάφορα sites που αφορούν την σωματική και ψυχική υγεία αλλά και την ομορφιά. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της στη τηλεόραση, έχει δικό της κανάλι στο youtube και προσωπικό blog,στο διαδραστικό site της επιχείρησης της. Διδάσκει η ίδια Σουηδική μάλαξη, και διοργανώνει σεμινάρια και διαλέξεις σχετικές με το αντικείμενό της.

Το μότο της είναι Rethink and Restart your Life!

Στόχος του ταξιδιού της, είναι μέσα από τη δουλειά της να αφήσει ένα μικρό αποτύπωμα αλλαγής σε αυτό το κόσμο.

 

http://www.alopiliving.com/el/

https://www.facebook.com/alopiliving/

https://www.instagram.com/alopi_living/

https://www.youtube.com/channel/UC3qHzhekeTAn2NxY9Le8tAw

 

Alopi Living
Γενική Διεύθυνση
stathopoulou@alopiliving.com
Αλόπης 16 Κ.Πετράλωνα 11853
Τηλ.2103463686 / 6980780682

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου