Σεμινάριο Διαίσθησης και Τηλεπάθειας

Αθήνα
Σάββατο 22/02/2020
16:00 – 20:30
Hotel Acropolis Select
Συνεισφορά: 50€

Όσο η καρδιά μας ανοίγει,
η Γη ανελίσσεται σε νέα επίπεδα συνειδητότητας.
Μπορούμε πια με λίγη εξάσκηση να τα διαισθανόμαστε.
Ο μη λεκτικός τρόπος επικοινωνίας (τηλεπαθητική επικοινωνία), ήταν πάντα στη διάθεσή μας. Σιγά σιγά, όσο εμπιστευόμαστε τα γενετήσια διαισθητικά μας χαρίσματα, παρατηρούμε τα οφέλη της επικοινωνίας αυτής.
Σε λίγο τα *ψέματα” δε θα έχουν χώρο στη Γη μας, καθώς οι λέξεις θα εκφράζονται όλο και πιο συνειδητά από τους περισσότερους, ως απλή επιβεβαίωση της τηλεπαθητικής επικοινωνίας που προηγείται.

Το “χάρισμα” έχει δοθεί σε όλους.
Λίγο πιο στοχευμένη εξάσκηση μεταξύ μας και οι ζωές μας αληθινά απλοποιούνται και μεταμορφώνονται.


Σημαντικές πληροφορίες:

 Θα είναι ένα διαδραστικό, βιωματικό σεμινάριο, 4 ωρών, για το οποίο δεν απαιτούνται ειδικές ικανότητες. Αρκετή εσωτερική εργασία, τηλεπαθητικό παιχνίδι και πολύ ομαδική εργασία. Σαφείς οδηγίες για πρακτική στην ακόμη πιο συνειδητή παρατήρηση κι εξάσκηση μέσω διαλογιστικού τρόπου ζωής, θα δοθούν σε όλους.
?
– Ένα διάλειμμα περίπου 20 λεπτών θα πραγματοποιηθεί στο roofgarden του ξενοδοχείου με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και την πόλη της Αθήνας. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει ένα ρόφημα (προτείνεται φυσικός χυμός) για τον κάθε συμμετέχοντα και ξηρούς καρπούς. Προτείνουμε ελαφριά διατροφή για την ημέρα του σεμιναρίου. Άλλα τρόφιμα δεν επιτρέπονται κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του.
?
Η συγκέντρωση μας από τις 15:45 για την τακτοποίησή μας στον χώρο.
?
Η διεύθυνση του υπέροχου ξενοδοχείου που θα μας φιλοξενήσει:
Φαλήρου 37 – 39 Αθήνα (μέτρο Συγγρού Φιξ ή Ακρόπολης).
https://www.acropoliselect.gr/
?
– Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε ΌΛΟΥΣ τους παρατηρητές της ζωής, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή οποιουδήποτε άλλου διαχωρισμού.
?
 Δεν είναι από τα σεμινάρια που χορηγούν πιστοποιητικό.
Είναι από αυτά που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή κάποιου αισθητά, καθώς αποτελεί την αφετηρία ενός νέου, πιο ευρύ, τρόπου αντίληψης του όλου.

 

Υ.Γ. Το σεμινάριο αυτό έρχεται να πραγματοποιηθεί, στην καρδιά της Αθήνας, στο ενδιάμεσο του κύκλου αντίστοιχων διαδικτυακών σεμιναρίων.
Όλες οι πληροφορίες για τα διαδικτυακά σεμινάρια ΕΔΩ: https://lovecommunity.gr/intuition-telepathy-web-workshops/
Κάθε συμμετέχοντας στο σεμινάριο της 22/02 στην Αθήνα, μπορεί να ενταχθεί, εάν το επιλέξει, στο 2ο τρίμηνο των διαδικτυακών σεμιναρίων (από τις 04/03), μάλιστα με 20τοις εκατό έκπτωση στο αρχικό συνολικό κόστος συμμετοχής των 80€.

? Στις 22 του Φλεβάρη λοιπόν μαζί, στην προετοιμασία μιας νέας πραγματικότητας που μπορούμε να απολαμβάνουμε όλοι!?

**Μια θέση σε αυτό το σεμινάριο κρατάτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα δήλωσης συμμετοχής (στο χρυσό κουμπί πάνω και κάτω από το κείμενο), με την αντίστοιχη προκαταβολή 25€ με τους τρόπους πληρωμής που δίνονται. Το υπόλοιπο της συνεισφοράς σας, παρακαλούμε να έχετε μαζί κατά τη συνάντησή μας στον χώρο.**

 

Συντονίστρια του σεμιναρίου:

Ειρήνη Τσιρίδου

Βιογραφικό: https://lovecommunity.gr/enthimites/eirini-tsiridou/

Website: https://lovecommunity.gr

Ε-Mail: info@lovecommunity.gr

Fb: IrenePeace

Fb Page: https://www.facebook.com/agapokoinotita

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου