Αγαποκύματα

Κύματα Αγάπης

Τι μπορείς να κάνεις για σένα αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα?

Πολλά!!!

Και με απλό τρόπο!

Κάθε μέρα και αν αυτό δεν είναι εφικτό, κάθε Κυριακή (ημέρα του ήλιου) μπορείς να αφιερώνεις λίγα λεπτά ή ακόμη και κάθε λεπτό της ημέρας σου, οραματιζόμενος/η τα όνειρά σου.

Μπορείς να ξεκινήσεις αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτό το μήνυμα και να κλείσεις για λίγο τα μάτια:

«Μπορείς να συγκεντρωθείς στην καρδιά σου και να τη ρωτήσεις τι θέλει για να είναι ευτυχισμένη. Τι θέλει για να ανοίξει ξανά και να γεμίσει Αγάπη.

Εμπιστεύσου τις πρώτες εικόνες που θα έρθουν στο μυαλό σου και τις πρώτες σκέψεις σου. Και συνέχισε να βιώνεις την πραγματικότητα αυτή και να παρατηρείς πως νιώθεις.

Αφέσου να οραματίζεσαι το πιο εκπληκτικό σενάριο της πιο μαγικής πραγματικότητας που θα μπορούσες να ζεις. Και συνέχισε να το κάνεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί λογικής. Άλλωστε σε αυτό το πεδίο (των ονείρων σου) μπορείς να είσαι ότι θέλεις: Αδύνατος/η – Χοντρούλης/α – Ψηλός/ή – Κοντός/ή – Όμορφος/η – Άσχημος/η – Πλούσιος/α – Φτωχός/ιά κτλ κτλ.

Μπορείς να ζεις σε όποιο σπίτι θέλεις και ο υπόλοιπος κόσμος γύρω σου να είναι όπως ακριβώς εσύ επιθυμείς.

Οραματίσου απλώς τα πιο “τρελά σου όνειρα”.»

Μεγάλοι Διδάσκαλοι του Φωτός λένε πως όλα ξεκινούν από μέσα σου και συγκεκριμένα από το κέντρο της καρδιάς σου.

Η ενέργεια ακολουθεί τη σκέψη και έρευνες έχουν αποδείξει πως οι σκέψεις σε συνδυασμό με τα συναισθήματά σου δημιουργούν τη ζωή σου και πως ο οραματισμός είναι ο συνειδητός τρόπος πραγματοποίησης των ονείρων σου.

Άλλες έρευνες χρόνια τώρα λένε πως ο συγχρονισμένος διαλογισμός πολλών δημιουργεί κύματα αγάπης τέτοια, που τα “απίθανα” γίνονται “πιθανά”.

Βρίσκεσαι μπροστά σε αυτό το μήνυμα καθώς κρίνεται σημαντικό για σένα να ξεκινήσεις αυτή τη στιγμή!

 

*Ειρήνη Τσιρίδου*

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου