Άπειρες οι πιθανότητες

Άπειρες οι πιθανότητες σε αυτό το Σύμπαν!

Και άπειρες οι δυνατότητές σου!

Κάθε βήμα που κάνεις, ανοίγει μπροστά σου απεριόριστα επόμενα βήματα.

Με την έκφραση «κάθε βήμα» εννοώ «κάθε σου απόφαση». Και με την έκφραση κάθε σου απόφαση εννοώ «κάθε σου πράξη, κάθε σου λέξη και κάθε σου σκέψη».

Όταν φτάνει σε σένα μια πρόταση από το Σύμπαν (μέσω κάποιου ανθρώπου από το περιβάλλον σου ή μέσω κάποιου πνευματικού οδηγού σου που ψιθυρίζει μέσα στη σκέψη σου), ουσιαστικά γίνεται φανερό κάποιο πιθανό επόμενο δικό σου βήμα.

Είσαι εσύ και μόνο εσύ που αποφασίζεις και λες:

«Ναι είναι εφικτό» ή «Όχι αυτό δεν γίνεται». Αν πεις πως «αυτό δε γίνεται», κλείνεις την πιθανότητα, αλλά κλείνεις τη μία μόνο από τις άπειρες που θα εμφανιστούν παρακάτω. Αν πεις «αυτό δε γίνεται» το Ανώτερο Σχέδιο αναπροσαρμόζεται και η ίδια πρόταση που εσύ απέρριψες, φτάνει σε κάποιον άλλον.

Αν αναρωτιέσαι αν βαδίζεις «σωστά» τον δρόμο σου, θα σου πω πως ΚΑΘΕ ένα βήμα σου είναι μέρος της αποστολής σου.

Για να βρίσκεσαι εδώ, έχεις κάποτε αναλάβει μία αποστολή κι έχεις έναν συγκεκριμένο σκοπό ζωής στη Γη. Τα βήματα και οι δικές σου αποφάσεις είναι η ελεύθερή σου βούληση για τον «τρόπο» που θα φέρεις εις πέρας την αποστολή σου.

Για το Σύμπαν δεν έχεις καθυστερήσει και δεν είσαι εκτός του δρόμου σου ποτέ. Βαδίζεις ήδη στον δρόμο σου κάθε στιγμή και είσαι μέρος το Ανώτερου Σχεδίου.

Συνέχισε να προχωράς λοιπόν συνειδητά και αποφασιστικά.

Σε ευχαριστώ! Σε αγαπώ που αγαπάς τον εαυτό σου κι εύχομαι καλή συνέχεια σε ό, τι κάνεις με πολύ Φως!

 

*Ειρήνη Τσιρίδου*

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου