Αποδέξου το σκοταδι μέσα σου

Αποδέξου το σκοτάδι μέσα σου!

“Σκοτάδι σου” είναι στη ουσία κάθε στοιχείο, χαρακτηριστικό ή δυνατότητα που δεν έχει ακόμη αφυπνιστεί. Κάθε στοιχείο που δεν έχεις αποδεχτεί ως προσωπικότητα, ως μικρός εαυτός, καθώς ο Ανώτερος εαυτός σου (ως πολυδιάστατο ον) έχει όλες τις δυνατότητες και το γνωρίζει.

Όσο αποδέχεσαι το σκοτάδι μέσα σου, τόσο καλύτερα συνδέεσαι με τη δική σου ανώτερη θεϊκή φύση.

Ποια είναι όμως τα σκοτεινά στοιχεία σου?

Μπορούμε να πούμε πάρα πολλά πάνω σε αυτό. Ένας από τους πιο απλούς τρόπους να τα αναγνωρίζεις είναι να τα παρατηρείς στους ανθρώπους γύρω σου. Είσαι ένας κεντρικός άξονας και ό, τι υπάρχει γύρω σου είναι δική σου προέκταση, δικοί σου καθρέπτες.

Για να γίνει αντιληπτό αυτό το μήνυμα, εστίασε αυτή τη στιγμή στον άνθρωπο με τον οποίο περνάς τις περισσότερες ώρες τις ημέρας σου.

Κάποια από τα στοιχεία του σε εμπνέουν και κάποια σε δυσαρεστούν.

-Αυτά που σου αρέσουν είναι τα ήδη αφυπνισμένα δικά σου στοιχεία τα οποία αυτήν την περίοδο ενδυναμώνεις.

-Αυτά που δε σου αρέσουν, αυτά που κατακρίνεις και θεωρείς αρνητικά στοιχεία του, είναι και τα δικά σου σκοτεινά σημεία. Έρχονται σε επαφή μαζί στο με τον συγκεκριμένο τρόπο για να τα προσέξεις. Το Σύμπαν σε συνεργασία με τον Ανώτερο Εαυτό σου, σου δίνει μια ευκαιρία να τα φωτίσεις κι εσύ.

Παρατήρησε λοιπόν τι κατακρίνεις. Αν σε αυτό το σημείο που τα παρατηρείς αποφασίσεις να τα αποδεχτείς και ως δικά σου υπαρκτά στοιχεία, τότε βγαίνουν στο Φως, μεταμορφώνονται σε δύναμη και σταματούν να επαναλαμβάνονται στο περιβάλλον σου.

Αν συνεχίσεις να τα κατακρίνεις, το Σύμπαν θα συνεχίσει να σου τα δείχνει με όλους τους τρόπους.

Αποδοχή λοιπόν του ό, τι ακριβώς είσαι, είτε το γνωρίζεις είτε όχι ακόμη. Η υπόλοιπη (σκοτεινή ως τώρα) δύναμή σου, περιμένει εσένα να της επιτρέψεις να φανεί και να λάμψει.

 

*Ειρήνη Τσιρίδου*

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου