Αποκατάσταση Οικογενειακών Σχέσεων μέσω Συστημικής Αναπαράστασης με την Κέλλυ Δαμίγου (Ά & Β’ Μέρος)

Αποκατάσταση Οικογενειακών Σχέσεων και Αποτελεσματική Επικοινωνία

Εργαστήριο 1

  • Νιώθεις ότι κουβαλάς κάποιο βάρος που δεν σου ανήκει;

  • Υπάρχουν ανισόρροπες σχέσεις με τα Μέλη της οικογένειας σου;

  • Μένεις ακόμα στο πατρικό σου σπίτι και δεν προχωράει η προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή;

  • Νιώθεις έντονα συναισθήματα που δεν αντιστοιχούν στα γεγονότα που σου συμβαίνουν;

Θες να πάρεις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά;

Αν Ναι αυτό το Σεμινάριο θα είναι καταλύτης γνώσης και θεραπείας για εσένα και παρακάτω σου εξηγώ γιατί.

Ο καθένας μας συνδέεται στενά με κάποια συστήματα, από τα οποία επηρεάζεται, και τα οποία επηρεάζει. Ένα απο αυτά είναι το Οικογενειακό Σύστημα. Όταν αλλάζει κάτι ενεργειακά μέσα στο οικογενειακό σύστημα, όπως π.χ. μέσα από ένα διαζύγιο, μία ασθένεια, μία νέα απόφαση αλλαγής ζωής, μία απώλεια αγαπημένου, τότε επέρχεται μία ανισορροπία στο σύστημα.

 

Οι συνέπειες της ανισορροπίας αυτής κάποιες φορές μεταφέρονται αλυσιδωτά και σε επόμενες γενιές, βαραίνοντας και τους απογόνους, οι οποίοι κάποιες φορές δυσκολεύονται να διακρίνουν από πού προέρχεται το «βάρος» αυτό.

 

Η Συστημική Αναπαράσταση  έχει δημιουργηθεί ως θεραπευτική μέθοδος από τον Bert Hellinger και λειτουργεί σε βαθύ, υποσυνείδητο και συμβολικό επίπεδο, με τελικό στόχο πάντα να αποκαταστήσει τις τυχόν ανισορροπίες.

 

Ο Σκοπός αυτού του δίωρου εκπαιδευτικού εργαστηρίου είναι να αποκτήσεις Οικογενειακή Ενεργειακή Γνώση με σκοπό την αποκατάσταση των Σχέσεων με τα μέλη της οικογένειας σου.

Συγκεκριμένα θα μάθεις πότε ανήκουμε σε ένα οικογενειακό σύστημα, πως λειτουργούν οι Τάξεις Αγάπης, αν υπάρχει κάποια εμπλοκή σε εσένα ή σε κάποιο από τα μέλη της οικογένειας σου, θα φτιάξεις το δικό σου γενεαλογικό δέντρο στο οποίο θα κάνεις τελετουργικό αποδοχής και θα γίνει συστημική άσκηση παίρνοντας την ευχή του γονέα σου.

Μέσα από αυτή τη νέα γνώση και βίωμα θα μπορείς να κρατάς και εσύ την ισορροπία στη δική σου οικογένεια για να κυλήσει με ευκολία η Αγάπη.

 

Αποκατάσταση Οικογενειακών Σχέσεων μέσω Συστημικής Αναπαράστασης

Εργαστήριο 2

Στο δεύτερο μέρος του εργαστηρίου θα ασχοληθούμε με το εξίσου σημαντικό θέμα για την οικογενειακή ισορροπία που αφορά την αποτελεσματική επικοινωνία.

Θα γίνει μία σύντομη θεωρητική εκπαίδευση για τη  Συναισθηματική Νοημοσύνη, τη Σπουδαιότητα του Λόγου και του Τρόπου Χρήσης του (Αναφορά σε Κατάρες & Όρκους), τα Βασικά Βήματα Αποτελεσματικής Επικοινωνίας και τις Μαγικές Φράσεις Συμφιλίωσης.

Θα ακολουθήσει μία Βιωματική Άσκηση με θέμα την Αποτελεσματική Επικοινωνία με ένα μέλος της οικογένειας σου με ενσυναίσθηση και στο κλείσιμο θα γίνει μία ενδεικτική ολοκληρωμένη συστημική αναπαράσταση σε ένα αίτημα από τα άτομα που θα συμμετέχουν στο συγκεκριμένο εργαστήριο αυτό!

Βιογραφικό της Κέλλυς Δαμίγου βρίσκετε στην ενότητα των Ενθυμητών:

https://lovecommunity.gr/enthimites/

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου