Απελευθέρωσε την αρνητική κριτική

“Απελευθέρωσε όλη την αρνητική κριτική που υπάρχει μέσα σου, για τον εαυτό σου και τους άλλους και εστίασε στην Αγάπη και στο Φως που υπάρχει στον καθένα.

Η ευγένεια είναι η δύναμη πίσω από τη μεγάλη εξουσία κι έρχεται όταν έχεις “θρεπτικές” λέξεις, σκέψεις, προθέσεις αλλά και βάζεις στο σώμα σου όλων των ειδών μόνο θρεπτικές τροφές. Προστάτευσε τον εαυτό σου από τις δυσκολίες, βάζοντας την πρόθεσή σου να έλκεις μόνο ευγενικά κι ήπια μαθήματα ζωής και σχέσεων. Μεταμόρφωσε τη δυσκολία σε καλοσύνη και μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να βλέπει τίποτε άλλο από το Φως που λάμπει μέσα σε κάθε έναν γύρω σου. Αυτή η πρόθεση ξεκινά με τη σχέση σου με τον εαυτό σου. Ας είσαι ευγενικός/ή με τον εαυτό σου με όλους τους τρόπους. Ας είσαι χαρούμενος/η, καλός/ή, γλυκός/ιά και πάνω από όλα αληθινός/ή με σένα.”

Kuan Yin

Θεά της ανατολής που ακούει όλες τις προσευχές και αντιπροσωπεύει την αγνή, καθαρή καρδιά, τη συμπόνια και την ήπια δύναμη. Θεωρείται Μποντισάτβα (Bodhisattva) δηλαδή εκλεκτή ολοκληρωμένη οντότητα που βαδίζει προς τη φώτιση (https://el.wikipedia.org/wiki/Μποντισάτβα).

Έχει ορκιστεί να υπηρετεί την ανθρωπότητα μέχρι όλοι εδώ στη Γη να αφυπνιστούν. Είναι επίσης προστάτιδα των γυναικών και των παιδιών, συνδέεται με όλους όσους έχουν ενδιαφέρον για τη μουσική καθώς και με όσους επιθυμούν να ενδυναμώσουν τις διαισθητικές τους ικανότητες.

Εικόνα και κείμενο από το πακέτο καρτών αυτογνωσίας της Doreen Virtue “Καθοδήγηση από τις Θεές”.

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου