Στον Παλμό του Χορού (Εκστατικός χορός με Gong) Μάρλια Τομπάζου & Αργύρης Μουτσιόπουλος

Θα έχουμε την ευκαιρία να συνδημιουργήσουμε έναν κοινό χώρο απόκτησης γνώσης μέσα από τους ήχους της μουσική από την Μάρλια αλλά και του Αργύρη με τα Gongs.
Η Μάρλια στα decks, με συγχρονισμένα ζωντανά λουπαρίσματα φωνής, οδηγούν το σώμα πότε σε κίνηση παρόμοια με των ψαριών ή των πουλιών, και πότε σε ξέφρενο, απελευθερωτικό χορό.  Όταν οι άνθρωποι ενώνονται μέσα από την παγκόσμια γλώσσα της μουσικής, όλα γίνονται εφικτά και πιο απλά. Τα ποικίλα μουσικά στοιχεία ενσωματώνονται με τη θετική ενέργεια, τις ρυθμικές εναλλαγές και τις πότε δυναμικές και πότε εύθραυστες μελωδίες της φωνής, δημιουργώντας έναν λεπτοφυή κόσμο διαισθητικής, τελετουργικής μουσικής με ρίζες από όλο τον κόσμο

Αυτή θα είναι μία μοναδική μεταμορφωτική εμπειρία για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σου, που θα μας φέρει όλους και όλες σε μία ΣΥΝύπαρξη, παίζοντας με την ενέργεια, αφήνοντας το σώμα ελεύθερο σε ενστικτώδη κίνηση και μειώνοντας τους περιορισμούς και τις σκέψεις. Στον Παλμό του Χορού αλλά και των Gongs με τον Αργύρη που θα κλείσουν την συνεδρία, θα ταξιδέψουμε μαζί, ως άνθρωποι που ακολουθούμε το εσωτερικό μας κάλεσμα προς τις πολύτιμες, κοινές μας ρίζες. Ακόμα και μέσα από τα πιο βροχοφόρα, μαύρα σύννεφα, οι ακτίνες του ήλιου αγγίζουν και φέγγουν στις πιο πληγωμένες καρδιές.

 

Περισσότερα για την Μάρλια Τομπάζου και τον Αργύρη Μουτσιόπουλο μπορείτε να βρείτε στην ενότητα “Ενθυμητές” στη σελίδα μας:

Ενθυμητές

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου