Αριστοτέλους Παίγνια με το Νικόλαο Σιώζο ΈΡΩΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΓΝΙΑ με το Νικόλαο Σιώζο

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ

Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Μαίου 2018

Για 2 Συναντήσεις 2,5 ωρών, στην Αθήνα

ΈΡΩΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σεμινάριο Channeling με την ενέργεια ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ όπως λαμβάνεται και μεταφράζεται από το Νικόλαο Σιώζο.

Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Μαίου 2018,

12:00 – 14:30

Περικλέους 56, Μοναστηράκι, Αθήνα

 

Ποιος είναι ο Νικόλαος;

Ηθοποιός και φιλόσοφος που η ζωή τον ενέπνευσε να θέσει τα βασικά ερωτήματα «Ποιος είμαι; Τι κάνω εδώ; Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Τι είναι εκεί πάνω;» και μετά από μια αριστοτεχνική ενορχήστρωση του σύμπαντος καθοδηγήθηκε στην Esther Hicks (New York Times best-selling author: Ask and it is Given, The Law of Attraction κ.α.) και τον Abraham με τους οποίους μελέτησε τη φυσική του νόμου της έλξης και τον ενέπνευσαν στην επιθυμία να κάνει και ο ίδιος αυτό που κάνει η Esther, την εναρμόνιση και τη μετάφραση της διδασκαλίας μιας άυλης ενέργειας (Abraham) δασκάλων και φιλόσοφων του νόμου της έλξης και της φυσικής του. Τον Ιούνιο του 2016 ο Νικόλαος άρχισε να λαμβάνει γραπτώς και να μεταφράζει την ενέργεια αυτή με το όνομα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και τον Οκτώβρη του ίδιου έτους άρχισε να μεταφράζει λεκτικά.

Ένα βίντεο όπου μπορεί κανείς να νιώσει τον ενθουσιασμό του Νικόλαου για ότι προσφέρει: https://www.youtube.com/watch?v=j7UdjilsS7A&feature=youtu.be

 

*Το κείμενο με κεφαλαίους χαρακτήρες που ακολουθεί έχει ληφθεί από τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

 

Ποιος είναι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΝΗΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΑΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Η ΛΕΞΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ. Η ΛΕΞΗ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΚΟΠΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΝΟΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΘΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ.

Η ενέργεια ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ μιλά για την έννοια της αγάπης: https://www.youtube.com/watch?v=P1z8UEiXKBY&feature=youtu.be

Η ενέργεια ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ μιλά για τον τρόπο που μας καθοδηγεί το πνεύμα μας: https://www.youtube.com/watch?v=OCGZHKE8rnU

Για όποιον φίλο έχει μεγαλύτερη οικειότητα στα αγγλικά: https://www.youtube.com/watch?v=E_o2GCftu5Y&feature=youtu.be

 

Τι είναι τα ΠΑΙΓΝΙΑ;

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΡΆΓΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΚΥΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ, ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΚΥΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

 

Τι είναι τα ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΑ;

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΩΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΘΩΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΗ ΦΙΛΟΙ, ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΕΛΚΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΠΩΣ ΓΕΦΥΡΩΝΕΤΕ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΠΩΣ ΕΛΚΥΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ, ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ KΑΘΩΣ ΚAI ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ.

 

Γιατί ΕΡΩΣ και ΔΙΑΤΡΟΦΗ;

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ, ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΡΓΑΣΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ.

 

Πώς δηλώνω συμμετοχή;

Οι φίλοι που ενδιαφέρονται να ΠΑΙΞΟΥΝ με τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία τους.

 

Τι να έχω μαζί μου;

Ένα τετράδιο με ένα μολύβι ή στυλό που σας εμπνέει. Εάν το τετράδιο είναι καινούριο και έχει αγορασθεί με την πρόθεση της εκούσιας συγκέντρωσης σε σκέψεις αγάπης και χαράς, ακόμα καλύτερα!

 

Πόσο κοστίζει;

Η τιμή και για τις δυο ημέρες είναι €111 και για τους νέους έως 25 ετών, τους φοιτητές και τους ανέργους, η τιμή θα είναι €55. Οι φίλοι που θα δηλώσουν συμμέτοχη καλούνται να παραβρίσκονται και τις δυο ημέρες . Τα ΠΑΙΓΝΙΑ αυτά θα ηχογραφηθούν και όποιος επιθυμεί μπορεί παραγγείλει την ηχογράφηση με επιπλέον χρέωση €11 ανά ημέρα.

 

Εάν δε μπορώ να παραβρεθώ;

Εάν κάποιος φίλος δε μπορεί να παραβρεθεί και επιθυμεί να μάθει τι ειπώθηκε στα ΠΑΙΓΝΙΑ μπορεί να παραγγείλει τις ηχογραφήσεις και των δύο ημερών με χρέωση €55.

 

Ένα μήνυμα από το Νικόλαο:                                                                                                                  

Είμαι πολύ ΕΝ-θουσιασμένος να μοιραστώ με όσους φίλους το επιθυμούν τη διαύγεια, την καθαρότητα σκέψης και τη σοφία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και ιδιαίτερα στα θέματα του έρωτα και της διατροφής, γιατί γνωρίζω πόσο με βοήθησαν να τα φέρω σε ισορροπία. Είμαι σίγουρος  πως και εσείς θα λάβετε απαντήσεις στα ερωτήματα σας και επιπλέον θα απολαύσετε το ωραίο ΠΑΙΧΝΙΔΙ που είναι άλλωστε η πραγματική μας φύση.

Με την υποστήριξη της http://www.aytepignosi.com!

Με ΕΝ-θουσιαμό,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νικόλαος Σιώζος

Συν-διοργάνωνουν & Συντονίζουν:

Αργύρης Μουτσιόπουλος, Ειρήνη Τσιρίδου,

Νικόλαος Σιώζος

&

Η Αγαποκοινότητα!

www.Lovecommunity.gr

E-mail: info@lovecommunity.gr

Τηλ: 6946-378029

Fb: https://www.facebook.com/agapokoinotita/

Fb Event: https://www.facebook.com/events/442041399572721/

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου