Αριστοτέλους Παίγνια με το Νικόλαο Σιώζο

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΓΝΙΑ με το Νικόλαο Σιώζο

1 με 31 Μαρτίου 2018

Για 4 Συναντήσεις 2,5 ωρών / 4 Σάββατα του Μαρτίου

Με ειδικό κόστος συνεισφοράς!

Και για 1 Σάββατο 31 Μαρτίου “περιπατητικά” στη φύση, δωρεάν και ανοιχτό για όλους!

Ποιος είναι ο Νικόλαος;

Ηθοποιός και φιλόσοφος που η ζωή τον ενέπνευσε να θέσει τα βασικά ερωτήματα «Ποιος είμαι; Τι κάνω εδώ; Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Τι είναι εκεί πάνω;» και μετά από μια αριστοτεχνική ενορχήστρωση του σύμπαντος καθοδηγήθηκε στην Esther Hicks (New York Times best-selling author: Ask and it is Given, The Law of Attraction κ.α.) και τον Abraham με τους οποίους μελέτησε τη φυσική του νόμου της έλξης και τον ενέπνευσαν στην επιθυμία να κάνει και ο ίδιος αυτό που κάνει η Esther, την εναρμόνιση και τη μετάφραση της διδασκαλίας μιας άυλης ενέργειας (Abraham) δασκάλων και φιλοσόφων του νόμου της έλξης και της φυσικής του. Τον Ιούνιο του 2016 ο Νικόλαος άρχισε να λαμβάνει γραπτώς και να μεταφράζει την ενέργεια αυτή με το όνομα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και τον Οκτώβρη του ίδιου έτους άρχισε να μεταφράζει λεκτικά.

Ένα βίντεο όπου μπορεί κανείς να νιώσει τον ενθουσιασμό του Νικόλαου για ότι προσφέρει: https://www.youtube.com/watch?v=CCJcx_5Ox8w&feature=youtu.be

*Το κείμενο με κεφαλαίους χαρακτήρες που ακολουθεί έχει ληφθεί από τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

 

Ποιος είναι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΝΗΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΑΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Η ΛΕΞΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ. Η ΛΕΞΗ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΚΟΠΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΝΟΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΘΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ.

 

Τι είναι τα ΠΑΙΓΝΙΑ;

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΚΈΨΕΙΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΡΆΓΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΚΥΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΉ ΖΩΉ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ, ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΚΥΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ, ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙΑΣΗ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΕΡΩΤΟΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ, ΑΜΕΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

 

Τι είναι τα ΠΑΙΓΝΙΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ;

Τα ΠΑΙΓΝΙΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ αποτελούνται από μία σταθερή ομάδα έως 12 ατόμων που θα συναντιέται μια φορά την εβδομάδα (ημέρα Σάββατο) μέσα σε 30 μέρες και απευθύνονται σε εκείνους τους φίλους που έχουν πάρει την απόφαση να αλλάξουν τη ζωή τους και να ανυψώσουν τη δόνηση τους σε υψηλότερες συχνότητες σε γενικά ή σε ειδικά θέματα. Θα δοθεί σε όλους τους φίλους ένα τετράδιο «ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ» το οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν για να συγκεντρώνουν την ενέργεια τους και στο οποίο ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ θα φέρει κάποιο προσωπικό μήνυμα για τον κάθε έναν ξεχωριστά. Το κάθε ένα από τα ΠΑΙΓΝΙΑ διαρκεί 2 ώρες και 30 λεπτά. Αυτά τα εισαγωγικά ΠΑΙΓΝΙΑ θα βιντεοσκοπηθούν για την προβολή ενός δείγματος της διδασκαλίας του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ σε social media (YouTube, Facebook, Instagram κ.ά.) και επιπλέον ένα κομμάτι θα γίνει στα αγγλικά για τους φίλους που δε μιλούν ελληνικά.

Τι είναι τα ΠΑΙΓΝΙΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ σε βίντεο από την ενέργεια Αριστοτέλης με διάμεσο το Νικόλαο: https://www.youtube.com/watch?v=N6vfCKh4BgA&feature=youtu.be

 

Πώς δηλώνω συμμετοχή;

Οι φίλοι που ενδιαφέρονται να ΠΑΙΞΟΥΝ με τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ  καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία τους  και επιπλέον να θέσουν έως 4προθέσεις γραπτώς για αυτές τις 30 ημέρες και να τις στείλουν στο email που θα τους δοθεί.

 

Τι σημαίνει να θέσω τις 4 προθέσεις μου;

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ πάντα προτρέπει όσους φίλους θέλουν να ΠΑΙΞΟΥΝ να έχουν όσο πιο συγκεκριμένες προθέσεις γίνεται γιατί έτσι συγκεντρώνεται η ενέργεια και αποκτά μεγαλύτερη ορμή και επομένως είναι πιο ωφέλημα και ικανοποιητικά τα ΠΑΙΓΝΙΑ. Οι προθέσεις μπορεί να είναι γενικές ή πιο ειδικές.

Παράδειγμα γενικών προθέσεων:

Έχω την πρόθεση να καταλάβω καλύτερα πώς η σκέψη μου μαγνητίζει την πραγματικότητά μου.

Έχω την πρόθεση να προετοιμαστώ για να συναντήσω τον ιδανικό μου σύντροφο.

Έχω την πρόθεση να νικήσω τους φόβους μου.

Έχω την πρόθεση να μπορώ να ελέγχω το πως αισθάνομαι οποιαδήποτε στιγμή και να μην επηρεάζομαι από τρίτους.

Έχω την πρόθεση να βρω ισορροπία με το σώμα μου.

 

Παράδειγμα πιο ειδικών προθέσεων:

Έχω την πρόθεση να χάσω τα ανεπιθύμητα κιλά και να έχω ένα υγιές και γυμνασμένο σώμα.

Έχω την πρόθεση να αποκτήσω ένα μεγάλο σπίτι στην αγαπημένη μου περιοχή.

Έχω την πρόθεση να βοηθήσω τα παιδιά μου να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη ζωή που μπορούν.

Έχω την πρόθεση έρθω σε άμεση επικοινωνία με το πνεύμα μου και να ωφελήσω όποιον έρχεται σε επαφή μαζί μου.

Έχω την πρόθεση να ελκύω 2.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορείτε να ζητήσετε. Εάν μπορείτε να το φανταστείτε, μπορείτε να το έχετε.

 

Πόσο κοστίζει;

Σε αυτά τα εισαγωγικά ΠΑΙΓΝΙΑ η τιμή θα είναι μειωμένη στα €111 για 4 ΠΑΙΓΝΙΑ (από €222) σαν αναγνωριστική τιμή και οι φίλοι που θα έρθουν να παίξουν, θα έχουν 22% έκπτωση για τα επόμενα ΠΑΙΓΝΙΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ. Για τους νέους έως 25 ετών, τους φοιτητές και τους ανέργους, η τιμή για αυτά τα παίγνια θα είναι €55.

 

Εάν δεν είμαι διαθέσιμος για κάποιο από τα 4 ΠΑΙΓΝΙΑ;

Οι φίλοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή καλούνται να παραβρίσκονται και στα 4 παίγνια καθώς είναι πολύ σημαντικό για τη δυναμική της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά είμαστε όλοι ελεύθεροι να θέτουμε τις προτεραιότητες μας και έτσι αν κάποιος φίλος απουσιάζει από κάποιο ΠΑΙΓΝΙΟ, δεν μπορεί να το επαναλάβει ή να το συμπληρώσει σε κάποια άλλη ομάδα αλλά μπορεί να ζητήσει επιστροφή του αντίστοιχου ποσού.

 

Ένα μήνυμα από τον Νικόλαο:                                                                                                                  

Είμαι πολύ ΕΝ-θουσιασμένος να μοιραστώ με όσους φίλους το επιθυμούν τη διαύγεια,

την καθαρότητα σκέψης και τη σοφία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. Εμένα το μήνυμα τους, μου

άλλαξε τη ζωή ολοκληρωτικά και είμαι πολύ χαρούμενος για όλους εσάς που θα λάβετε

το όφελος του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ που είναι άλλωστε η πραγματική μας φύση.

Με ΕΝ-θουσιαμό,

Νικόλαος Σιώζος

 

Πληροφορίες για τα Περιπατητικά ΠΑΙΓΝΙΑ του Μαρτίου στη φύση ΕΔΩ.

 

Συν-διοργάνωνουν & Συντονίζουν:

Αργύρης Μουτσιόπουλος, Ειρήνη Τσιρίδου,

Νικόλαος Σιώζος

&

Η Αγαποκοινότητα!

www.Lovecommunity.gr

E-mail: info@lovecommunity.gr

Τηλ: 6946-378029

Fb: https://www.facebook.com/agapokoinotita/

Fb Event: https://www.facebook.com/events/347621012381187/

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου