Το Χορτοφαγικό Πάσχα της Αγαποκοινότητας

Το Χορτοφαγικό Πάσχα της Αγαποκοινότητας!
(Τετράπολις-Παύλιανη- Δελφοί-Αράχωβα)

6 – 9 Απριλίου 2018

Επειδή το βίωμα έχει περισσότερη αξία από τη θεωρία και τις φιλοσοφίες…

“Χορταφαγικό Πάσχα”

Αυτή είναι η νέα 4ήμερη εξόρμηση στη φύση, της Αγαποκοινότητας!

Στη Φθιώτιδα, στον παραδοσιακό οικισμό Τετράπολις!!
https://www.booking.com/hotel/gr/tetrapolis.el.html
http://www.tetrapolis.gr/

Χαρά μεγάλη που θα ξαναμαζευτούμε και θα ξαναβιώσουμε στιγμές ενότητας, Χαράς και Αγάπης σε ιδιαίτερες μέρες για τον τόπο αλλά και την παράδοση μας. Με όλα τα ήθη και έθιμα της κουλτούρας μας, χωρίς την κατανάλωση κρέατος και με δραστηριότητες που θα αναζωογονήσουν το σώμα μας και θα θρέψουν το πνεύμα μας. Ειρηνικό Πάσχα για “όλους”!

Θα έχουμε και εξαιρετικούς φίλους/εκπαιδευτές που θα δώσουν άλλο χρώμα στην εκδρομή μας:

Τον Medo Αttalla που θα μας κάνει ένα μάθημα Qi-Gong στη φύση «Πιάσε τη Γη – Άγγιξε τον Ουρανό» https://docs.google.com/document/d/1–6r8ty-Mbzmqla91DocemjyKc2p0OrMGckQF7IUgpE/edit,

Τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη και τη Δώρα Μπίτση με μια παρουσίαση για το “Ταξίδι από το Εγώ στο Εμείς” https://docs.google.com/document/d/1eGmBE5cwrCo8qmQAlxG50_ibX-437R1LvOxfcqTK1vA/edit?usp=sharing,

 Τη Βούλα Μαστρογιάννη που θα μας κάνει στη φύση Yoga αποτοξίνωσης αλλά και Partner Yoga https://docs.google.com/document/d/1V6EnLL_cAfgPBkqAFZ7ZdCbaWxuoRQS4Sgzdj8KL8Mc/edit

Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας ένα  προσωπικό στρωματάκι της Yoga για τα 2 αυτά μαθήματα.

Με περιπάτους στις πλαγιές του Προφήτη Ηλία , με παιχνίδι Εμπιστοσύνης, με διαλογισμό στις δίδυμες καρδιές, με διαλογισμούς για σύνδεση με το βαθύτερο Είναι μας στοχευμένη στην κατανόηση και μεγαλύτερη συνειδητοποίηση της έννοιας της Ανάστασης αλλά και τον συμβολισμό του Πάσχα.
Αλλά και την πολύ σημαντική άσκηση αυτογνωσίας “Κοίτα με στα Μάτια (Καθρέφτισμα ψυχής)”.

 

Συνοπτικό Πρόγραμμα:
M. Παρασκευή αναχωρούμε με πούλμαν από την Ομόνοια 8 η ώρα το πρωί και μετά από 3 ώρες περίπου φτάνουμε στην Παύλιανη όπου εξερευνούμε το πανέμορφο χωριό και το μοναδικό πάρκο αναψυχής της περιοχής. Εκεί θα γνωρίσουμε καλύτερα και ο ένας τον άλλο με παιχνίδι και άλλες δράσεις. Μετέπειτα, θα μεταβούμε στο Παλαιοχώρι και στον ξενώνα Τετράπολις όπου και θα ακολουθήσει, για όποιον το επιθυμεί, η περιφορά του επιταφίου και θα καταλήξουμε και πάλι στον ξενώνα για το βραδινό μας γεύμα!

Τo Σάββατο θα έχουμε από το πρωί περιπάτους, δραστηριότητες και θα κάνουμε Ανάσταση στο χωριό (μάλλον απόγευμα λόγω του ότι υπάρχει ένας ιερέας για δύο χωριά)!

Κυριακή θα έχουμε πρωινή δραστηριότητα και θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι με εδέσματα ιδιαίτερα και χορταστικά!

Δευτέρα του Πάσχα αναχωρούμε πρωί για Δελφούς όπου θα περιηγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο, θα συντονιστούμε με ενεργειακό διαλογισμό και θα μεταβούμε για βολτίτσα, καφέ και φαγητό στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα! Η επιστροφή μας αργά το βράδυ στην Αθήνα με μια καρδιά πιο ανοιχτή, πιο καθαρή πιο δυνατή!

 

Το συνολικό κόστος:

202€/ άτομο συνολικά, με διαμονή σε έναν από τους παραδοσιακούς ξενώνες (4 – 6 και 8 κλινών αντίστοιχα) με άνετους ενιαίους χώρους.

212€/ άτομο συνολικά, με διαμονή σε τρίκλινο δωμάτιο.

(ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ) 222€/ άτομο συνολικά με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο.

 

*Στο συνολικό κόστος περιλαμβάνονται:

3 διανυκτερεύσεις στον παραδοσιακό οικισμό Τετράπολις, όλες οι μεταφορές με σύγχρονο πούλμαν, 3 χειροποίητα παραδοσιακά πρωινά, γεύμα Μ. Παρασκευής, 2 γεύματα Μ. Σάββατο, πλούσιο Πασχαλινό γεύμα Κυριακής,  συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες και το εισιτήριο του μουσείου και του αρχαιολογικού χώρου στου Δελφούς (12€).

*Δεν περιλαμβάνονται:

Λοιπά προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται παραπάνω.

 

Τα ιδιαίτερα χορτοφαγικά γεύματα της εκδρομής μας

στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/document/d/1oTCxQ1-zgW_p3l6_N3mVktfP-8CTj_UMRfBkkRnqBzw/edit?usp=sharing

Η μεταφορά μας:

Αναχωρούμε τη Μ. Παρασκευή στις 8 π.μ. με σύγχρονο και πολύ χαρούμενο πούλμαν από την Ομόνοια. Μία 2η στάση θα γίνει στην Κ. Κηφισιά στις 8.15 π.μ. Η επιστροφή στα ίδια σημεία τη Δευτέρα (2η μέρα του Πάσχα) μετά τις 9 μ.μ.

Πώς νιώθεις όταν γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου, αλληλεπιδρώντας με κόσμο γνωστό (και άγνωστο) και γίνεσαι μια μεγάλη παρέα?

Πώς νιώθεις όταν αποκτάς νέους φίλους κι έρχεσαι κοντά στη φύση άρα και στον ίδιο σου τον εαυτό?

Πώς βιώνεις όταν συμμετέχεις σε δραστηριότητες μέσα στη φύση?

Μια εκδρομή για αναζωογόνηση, συνειδητή ενδοσκόπηση, ηρεμία, χαλάρωση, κατάνυξη αλλά και μεγάλο γλέντι και χορό την ημέρα του Πάσχα.

Η ζωή σου αλλάζει ευχάριστα όταν εμπλουτίζεται με νέες εμπειρίες.

Σε καλούμε να ζήσεις άλλη μια τέτοια που θα μείνει αξέχαστη, με την Αγαποκοινότητα.

Και πάλι με την υποστήριξη της Αυτεπίγνωσης!
Και της Εναλλακτικής Ατζέντας!
Η εκδρομή πραγματοποιείται με τον όμιλο εταιρειών Αμφιτρύων (Group of companies Anphitrion)

*Με την κράτηση της θέσης σου σε αυτήν ή κάποια από τις δράσεις μας, μπορείς να συμμετέχεις και να αλληλεπιδράσεις με την Αγαποκοινότητα και στην ομώνυμη κλειστή ομάδα που υπάρχει στο facebook.

Σε περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά!

Συν-διοργάνωνουν & Συντονίζουν:

Αργύρης Μουτσιόπουλος, Ειρήνη Τσιρίδου

&

Η Αγαποκοινότητα!

www.Lovecommunity.gr

E-mail: info@lovecommunity.gr

Τηλ: 6946-378029

Fb: https://www.facebook.com/agapokoinotita/

Fb Event: https://www.facebook.com/events/2058465597757765/

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου