Ενθυμητής: Άννα Δαμίγου

Η Άννα Δαμίγου (facebook: Anna Damigou) έχει σπουδάσει Επικοινωνία (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) και σχέδιο στο atelier Fleuri Delaporte στην Γαλλία.

Το 2007 ξεκίνησε το ταξίδι της στον εναλλακτικό χώρο με το Reiki. To 2011-2012 εκπαιδεύτηκε στη Σαμάνικη Θεραπευτική Ιατρική από τον Roel Fredrix, μαθητή πρώτης γενιάς του Alberto Villoldo ο οποίος έφερε την διδασκαλία των Άνδεων του Περού και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σαμάνικης ενεργειακής ιατρικής του Θεραπευτικού Τροχού στην Δύση.

Τον Απρίλιο του 2012 παρεβρέθηκε στο Ευρωπαϊκό Θιβετάνικο Βουδιστικό Συνέδριο με τον Dalai Lama. Το 2013 παρακολούθησε το πρώτο σεμινάριο στον διαλογισμό Vipassana και έκτοτε συνεχίζει την πρακτική του.

Έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Προγεννητικής Αγωγής του οργανισμού ”Birth Into Being” (http://www.birthintobeing.com/) στην Γερμανία καθώς και το πρώτο μέρος στην Προγεννητική Γιόγκα με την Γαία Λάσκου (Birthing and Dancing).
Τελείωσε το πρώτο module στην Yin Yoga με την Μπέτυ Παπαδοπούλου και μαθητεύει στην Iyengar Yoga.

*Διδάσκει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ενεργειακής Ιατρικής του Θεραπευτικού Τροχού
*Συντονίζει ομάδες προσωπικής ανάπτυξης
*Διοργανώνει αυτόνομα θεραπευτικά σεμινάρια (συστημική αναπαράσταση, κύκλους γυναικών, retreats κ.α)
* Διδάσκει Προγεννητική Αγωγή
*Συντονίζει κύκλους προσωπικών συνεδριών

Ασχολείται με την γιόγκα και την χορτοφαγική και ωμοφαγική διατροφή.Της αρέσει η ζωή στην φύση, η καλλιέργεια οπωρολαχανικών, η συλλογή καρπών καθώς και η διανυκτέρευση κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Έχει ασχοληθεί με τις αφηγήσεις παραμυθιών σε μικρούς και μεγάλους μέσα από την μουσικο-θεατρικο-εικαστική ομάδα Lost Circus (You tube: lostcircusgroup) όπου η μουσική, η ζωγραφική, η αφήγηση και η performance συνδυάζονταν σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα καθώς και μέσα από τις Μουσικές Παραμυθο-Ιστορίες ( Facebook: Μουσικές Παραμυθο-Ιστορίες) με την Πηνελόπη Μητσακάκη.

Τέλος κατασκευάζει και ζωγραφίζει ιδιαίτερα αντικείμενα (facebook: Stone Seeds).

Ε-mail: adamigou@yahoo.com

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου