Ενθυμητής: Αργύρης Μουτσιόπουλος

Βιογραφικό

Ο Αργύρης γεννήθηκε στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με αρκετές εργασίες σε διάφορους κλάδους,
με τελευταία αυτή των γραφικών τεχνών (για 15 χρόνια), ενώ παράλληλα ασχολιόταν
συνειδητά με τον “εσώτερο εαυτό” του γενικότερα, αρκετά χρόνια!
Έχω καταλάβει ότι τον βοηθάει πολύ, όπως και τον ευχαριστεί, να βλέπει και να νιώθει τους
ανθρώπους απελευθερωμένους και ευτυχισμένους!

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκδηλώσεις, εργαστήρια, σεμινάρια αυτογνωσίας και έχει πειστεί πια, ότι μπορούμε όλοι να νιώσουμε και να βιώσουμε την ύπαρξη του αόρατου, όπου εκεί η Αγάπη και η Χαρά είναι βίωμα και δεν χρειάζονται προσπάθεια!

Λέει ότι είμαστε ανώτερα όντα και ότι αυτά που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας πάνω στην γραμμικότητα του χρόνου είναι “ψίχουλα” μπροστά σε αυτά που μπορούμε να βιώσουμε, αρκεί να συντονιστούμε σε ανώτερες διαστάσεις με έναν ρόλο που μας ευχαριστεί και θέλουμε να παίξουμε την κάθε στιγμή!

Επιμένει ότι η ζωή είναι ένα ευχάριστο δημιουργικό παιχνίδι, ένα θέατρο, όπου ο κάθε ρόλος σημαντικός, όποιος και αν είναι αυτός και όλοι μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν θίασο όπου η διαφορετικότητα θα είναι σεβαστή και η ολότητα βίωμα με την ευδαιμονία θα είναι το κυρίαρχο αίσθημα!

Ας συντονιστούμε με την βοήθεια των συνάνθρωπων μας και της φύσης όπου είναι και οι μεγάλοι μας δάσκαλοι για την ανέλιξη μας σε αυτά τα ανώτερα πεδία!

Το να “θεραπεύει-εξισορροπεί” τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του με τη ενεργειακή τεχνική του Pranic Healing είναι κάτι που τον ευχαριστεί!

Έτσι λέω, άλλα και αυτά που είπα εκ μέρος του, είναι ό,τι νιώθω ή ό,τι αντιλαμβάνομαι;

Συν-δημιουργός της Αγαποκοινότητας μαζί με την Ειρήνη Τσιρίδου!

Όραμα μια σταθερή Αγαποκοινότητα μέσα στην φύση:

Περιληπτικά θα λέγαμε ότι:

40 – 50 συνειδητά άτομα με ανοιχτή καρδιά, δημιουργούνε μια επισκέψιμη Αγαποκοινότητα, που την χαρακτηρίζει το αίσθημα Αγάπης, Ελευθερίας και Χαράς. Καλλιεργούμε την γη, τρεφόμαστε χορτοφαγικά, ζούμε με λίγα υλικά αγαθά, οικολογικά και λιτά σε όλα τα επίπεδα κάνοντας αυτά που αγαπάμε. Μένουμε σε μικρά απλά σπιτάκια των 35 τ.μ, έχουμε ξενώνες και άλλους χώρους για εμάς και τους επισκέπτες. Είμαστε βιώσιμοι από το χρηματικό αντίτιμο των επισκεπτών και από προϊόντα που φτιάχνουμε και πουλάμε.

Καλώς να έρθετε!!

Fb page: https://www.facebook.com/argiris.moutsiopoulos

Τηλ.: 6974010930
E-mail: info@lovecommunity.gr
www.lovecommunity.gr

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου