Ενθυμητής: Αθανάσιος Στεργίου

Ο Αθανάσιος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλη του 1979. Μετά από σπουδές και ένα MBA στην Αγγλία, έχει εργαστεί σε πολυεθνικές και Ελληνικές επιχειρήσεις σε Αγγλία, Γερμανία και Ελλάδα, σε τομείς πωλήσεων, marketing, business development και συμβουλευτικής.

Στο ταξίδι της Προσωπικής Ανάπτυξης μετά από σημαντικές δυσκολίες, βρήκε τον τρόπο να ανακαλύψει τον αληθινό σκοπό, την εσωτερική δύναμη και επανασύνδεση. Έκτοτε βοηθάει ανθρώπους να βρουν την προσωπική τους Δύναμη και Δρόμο.

Αγαπά την φύση και τον αθλητισμό. Έχει εκδώσει δύο βιβλία και καθώς ετοιμάζει το τρίτο, ως μαθητής ζωής εξελίσσει σπουδές στο Life Coaching, τον χώρο της ψυχολογίας, τις συμπληρωματικές θεραπείες, την Αυτογνωσία και τον Εσωτερισμό.

Αρθρογραφεί για την Εναλλακτική Δράση και την Εναλλακτική Ατζέντα, διατηρεί το κανάλι Coach of Heroes στο Youtube, είναι εισηγητής σεμιναρίων, οργανωτής εκδηλώσεων και retreat, και πραγματοποιεί συνεδρίες ατομικά και ομαδικά διά ζώσης ή διαδικτυακά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και εταιρικό.

Όραμά του είναι ατομικά και συλλογικά: να βρούμε την εσωτερική μας Δύναμη, να ανακαλύψουμε το αληθινό μας ειρηνικό μονοπάτι, καθώς και να επανασυνδεθούμε με  τις Αρετές, τα Αρχέτυπα και την Ουσία πίσω από κάθε πέπλο και πρίσμα της Μορφής, που είχαμε χάσει ή ξεχάσει στην διαδρομή του Χρόνου.

Ενδιάμεσος σταθμός: πιο καθαρές σχέσεις χαράς, πληρότητας, ειρήνης και αγάπης, τόσο με τον εαυτό μας, όσο και με τους συνανθρώπους μας.

 
 
website 
 
yt
 
insta
 
 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου