Ενθυμητής: Χριστίνα Ντούκα

Είμαι η Χριστίνα και είμαι Holistic Coach. Αυτό σημαίνει ότι συνδυάζω την εμπειρία μου ως Life Coach και Yoga Instructor για να σας βοηθήσω να πετύχετε οποιονδήποτε στόχο με  αρμονικό τρόπο.

Έχοντας περάσει από τον τομέα των διεθνών επιχειρήσεων, εργάζομαι πλέον με άτομα και οργανισμούς για να βοηθήσω ανθρώπους στην προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη με ενσυνειδητότητα.  Πώς; Με έναν πιο ολιστικό τρόπο, συνδυάζω Yoga και Ενσυνειδητότητα, Coaching και Θετική Ψυχολογία με τη βιωματική μάθηση, για να συμπεριλάβω όλες τις ανθρώπινες πτυχές, σώμα, ψυχή και όραμα.

Με αρχικό υπόβαθρο τις σπουδές μου στο Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών και το μεταπτυχιακό στις Business Management, έχω εργαστεί στον κόσμο των διεθνών επιχειρήσεων μέσα από την επαγγελματική μου εμπειρία σε 5 διαφορετικές χώρες . Ο ενθουσιασμός μου για την προσωπική εξέλιξη και η αφοσίωσή μου στο να βρω μια ζωή με νόημα, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω το δικό μου μονοπάτι και να στραφώ στην προσωπική ανάπτυξη. Η αγάπη μου για τη συνεχή εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση με ώθησαν να συνεχίζω τις σπουδές στη Θετική Ψυχολογία.  Το πάθος μου για τα ταξίδια και η ανάγκη μου για μια πιο αρμονική ζωή με κινητοποίησαν να ταξιδέψω στο Νεπάλ και να γίνω πιστοποιημένη Yoga & Meditation Instructor (500 RYT Yoga Alliance).

Πιστεύω ότι πρακτική της Yoga αποτελεί μια ένωση σώματος και νου που μπορεί να μας βοηθήσει να συνδεθούμε  με τη σοφία που βρίσκεται μέσα μας, να ακολουθήσουμε την εσωτερική μας πυξίδα και να πετύχουμε με αρμονία όσα επιθυμούμε.

Σκοπός μου είναι να μοιραστώ μεθόδους και πρακτικές που μπορούν να μας βοηθήσουν να είμαστε πιο χαρούμενοι και ήρεμοι στην καθημερινότητά μας. Έτσι μπορούμε να έχουμε μια ζωή με νόημα και ισορροπία!

 

CONTACT DETAILS 

Ιστοσελίδα: https://becomeyourcompass.com/

Τηλέφωνο: +30 6986959556

Email: christina@becomeyourcompass.com

Instagram: christina.ntouka

 

 

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου