Ενθυμητής: Χρύσα Χόνδρου

Ονομάζομαι  Χρύσα Χόνδρου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. 

Σπούδασα Διακοσμητική στο ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολήθηκα με το αντικείμενο αυτό για ορισμένο χρονικό διάστημα ενώ παράλληλα ανακάλυψα τη γιόγκα και στην πορεία συνειδητοποίησα πως αυτό ήταν το κάλεσμα μου.

 

Η Γιόγκα υπήρξε πολύ σημαντική διέξοδος για εμένα και θεραπεία έπειτα από μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου.

Αποφάσισα να εγκαταλείψω την τότε εργασία μου αφού συνειδητοποίησα ότι είχε κάνει πλέον τον κύκλο της  και το 2015 αποφάσισα να ταξιδέψω στην Ινδία όπου και έκανα το εκπαιδευτικό μου στη Γιόγκα (200hr) όπου και πιστοποιήθηκα ως δασκάλα στην Αshtanga & Vinyasa Yoga στη σχολή Sampoorna Yoga στην Goa.

Η εκπαίδευση μου συμπληρώθηκε στη συνέχεια  με σεμινάριο Therapeutic Yoga(20hr) με εκπαιδεύτρια την Eύη Δημητριάδου καθώς επίσης και με σεμινάριο Prenatal Yoga με εκπαιδεύτρια την Μαρία Μουχταρίδου.

Είχα επίσης την χαρά να παρακολουθήσω σεμινάρια με μεγάλους δασκάλους όπως ο David Garigues και ο Manju Jois.

Η διδασκαλία μου στη γιόγκα αφορά πρακτική κατά βάση Αshtanga αλλά επεκτείνεται και σε Vinyasa, Restorative, Yoga Nidra & Prenatal Yoga.

 

Αγαπώ την ενέργεια των ομαδικών μαθημάτων γι’ αυτό και διδάσκω τόσο στον προσωπικό μου χώρο όσο και σε άλλους συνεργαζόμενους χώρους. Ένας από τους πρόσφατα συνεργαζόμενους χώρους στον οποίο δίδασκα Αshtanga Yoga είναι η αλυσίδα γυμναστηρίων Mega Gym.

Η αγάπη μου για την Ολιστική θεραπεία και το «Ευ Ζην» με οδήγησε στο να συμπληρώσω τις γνώσεις μου πέρα από τη Γιόγκα και να στραφώ και σε άλλες θεραπείες.

Έτσι έλαβα εκπαίδευση στο Τhai Massage (level 1) και σε μια νέα θεραπευτική μέθοδο λαμβάνοντας το δίπλωμά μου ως θεραπεύτρια Bowtech πιστοποιημένη από την επίσημη Ακαδημία της Αυστραλίας.

 

Αγαπώ την φύση και τρέφω ιδιαίτερη ευαισθησία ως προς τα ζώα γι αυτό και είμαι ενεργή εθελόντρια σε φιλοζωικές ομάδες.

Η αγάπη μου για τα ζώα σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική  μου φύση με οδήγησαν τα τελευταία 2 χρόνια στο να κατασκευάζω και να ζωγραφίζω σπιτάκια για αδέσποτα γατάκια.

 

Όλα αυτά τα χρόνια με συντροφεύει ένα πολύ αγαπημένο mantra το οποίο έχει πλέον γίνει και στάση ζωής για εμένα:

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu -> «Είθε όλα τα πλάσματα της Γης να είναι ευτυχισμένα και ελεύθερα και είθε οι σκέψεις , τα λόγια και οι πράξεις της ζωής μου, να συμβάλλουν με κάποιο τρόπο σε αυτήν την ευτυχία και σε αυτήν την ελευθερία για όλους.»

Στοιχεία επικοινωνίας:
Fb: Chryssa Chondrou & 4 Happy Paws
Email: ch.hondrou@gmail.com
Tel: 6974731213

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου