Ενθυμητής: Δημήτρης Παπαγεωργίου

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1972. Ασχολείται επαγγελματικά με τις εναλλακτικές θεραπείες από το 1998 στη Θεσσαλονίκη και διατηρεί  τον πολυχώρο εναλλακτικών θεραπειών ISIS THERAPY.

Έχει εκπαιδευθεί σε αρκετές θεραπευτικές μεθόδους όπως ενεργειακή θεραπεία, βελονισμό, κινησιοθεραπεία, ομοιοπαθητική, ανθοϊάματα, αρωματοθεραπεία, γεμμοθεραπεία, βιοθεραπεία, αποκατάσταση αιθερικών σωμάτων, thai massage, βεντουζοθεραπεία, γενεόγραμμα και οικογενειακό γλυπτό, συνθέτοντας αρμονικά μια ολιστική προσέγγιση απέναντι στον κάθε άνθρωπο.

Από όλα τα θεραπευτικά μονοπάτια που εκπαιδεύτηκε, το πιο οικείο και αποτελεσματικό για αυτόν είναι αυτό που αφορά την ίδια την ενέργεια του ανθρώπου.

Έτσι εξασκεί πλέον αποκλειστικά την ενεργειακή θεραπευτική μέσω των τσάκρα και των αιθερικών σωμάτων αξιοποιώντας την σοφία της Ινδικής παράδοσης, της Κινεζικής Ιατρικής και της εσωτερικής του αντίληψης και καθοδήγησης.

Self-Realization Fellowship (SRF),  EURO-TCM, World Federation of Chinese Medicine Societies

Διδάσκει διαλογισμό και τεχνικές χαλάρωσης σε ομάδες από το 2001.

Συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας και πνευματικής αναζήτησης.

Στις συναντήσεις των ομάδων του, γίνεται μελέτη των ενεργειακών κέντρων, των αιθερικών σωμάτων και των μεθόδων αφύπνισης των. Μεταδίδει την ικανότητα να έρχονται οι μαθητές του σε επαφή με τα ενεργειακά τους σώματα και να τα αντιλαμβάνονται. Να έρχονται σε επαφή με την εσώτερη τους πλευρά και να αναγνωρίζουν τις πραγματικές ανάγκες της.

Διδάσκει πρωτοποριακές μεθόδους αυτοθεραπείας μέσω κρυστάλλων, μαντάλων  και τεχνικών χαλάρωσης. μύθων και βιωματικών ασκήσεων.

Κάνει σεμινάρια και ετήσιους κύκλους εβδομαδιαίων συναντήσεων σε διάφορα θέματα όπως Μικροκοσμική Τροχιά, Εσωτερικό Χαμόγελο, Αναδρομές Προηγούμενων Ζωών, Θεραπευτική, I Ching, Εσωτερική αντίληψη, Αφύπνιση στη Μαθητεία, Τεχνικές καθαρισμού αύρας, Εναρμόνιση εσωτερικής ενέργειας, Ενορατική αντίληψη των Κοσμογονικών Μύθων κλπ.

Είναι μελετητής των αρχαίων μυστηρίων, των μύθων και της αγίας γραφής, δένοντας αρμονικά την αρχαία σοφία με τη νέα εποχή.

Eκπαιδεύει θεραπευτές τεχνικών χαλάρωσης, βιοθεραπείας και thai massage.

Έχει εργαστεί με ομάδες υποστήριξης καρκινοπαθών, πριν και μετά την θεραπεία, μέσω τεχνικών χαλάρωσης και θετικών οραματισμών.

Συμβουλετικά συνεργάζεται με εταιρίες και επιχειρήσεις σε θέματα διαχείρισης σχέσεων και αντιμετώπισης προβλημάτων.

Πραγματοποιεί συχνά σεμινάρια στην Θεσσαλονίκη, Αθήνα και άλλες πόλεις στην Ελλάδα, καθώς και στη Κύπρο.

Είναι εκπαιδευτής σε διάφορα προγράμματα Ευρωπαϊκών φορέων και σε Erasmus+, με αντικείμενο τον ρόλο των τεχνικών χαλάρωσης και  του διαλογισμού στην προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική ενσυναίσθηση. Έχει συνδράμει σημαντικά στο έργο εθελοντικών οργανισμών ως συνεργάτης, σύμβουλος και εκπαιδευτής σε θέματα ενδυνάμωσης νέων και ενασχόλησης τους σε κοινωνικές πρωτοβουλίες.

Οργανώνει βιωματικές εκδρομές και ταξίδια σε πνευματικούς προορισμούς της Ελλάδας εδώ και 20 χρόνια. Μέσα από τις εσωτερικές προσεγγίσεις τόπων, μύθων και αυτογνωσίας, δημιουργεί μία νέα ματιά στα εναλλακτικά ταξίδια. Την ματιά της μύησης μέσα από εκδρομές εμπειρίας.

Συμμετέχει και συντονίζει επίσης εσωτερικές ομάδες πνευματικής δράσης με ουσιαστικό ενεργό ρόλο στα δρώμενα του πλανήτη από το 1996.

Πιστεύει πως η δύναμη του διαλογισμού,η πνευματική εκπαίδευση και το Όραμα για έναν καλύτερο κόσμο, αποτελεί ουσιαστικό πεδίο δράσης και διαμόρφωσης,  παρακινώντας πολλούς ανθρώπους να συμμετάσχουν σε αυτήν την αλλαγή.

Περισσότερα για τη δραστηριότητα του Δημήτρη στη σελίδα του: https://isis-therapy.gr/

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου