Ενθυμητής: Ειρήνη Δελημήτρου

Η Μητέρα Φύση ήταν πάντα μία ζεστή αγκαλιά για εκείνη, καθώς μεγάλωσε δίπλα σε ένα μικρό δάσος, με την συντροφιά των αγαπημένων της δέντρων και φυτών στο    καθημερινό της παιχνίδι. Σιγά σιγά άρχισε να ανακαλύπτει και να κατανοεί την ιδιαίτερη σύνδεση που είχε μαζί τους και την αγάπη της για την κατανόηση της ενέργειάς τους και των ποιοτήτων τους. Αυτό ήταν κάτι που την συντρόφευε σε όλη της την ζωή ως καταφύγιο ψυχής, έως ότου αποφάσισε να ακολουθήσει το δικό της ιδιαίτερο μονοπάτι, παρόλο που φαινόταν υπερβολικά πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ως πρώτο βήμα σπούδασε Βοτανοθεραπεία και Ανθοϊάματα Μπάχ, όπου όλη η παιδική της εμπειρία λειτούργησε ως βάση στήριξης της εμπεριστατωμένης και επιστημονικά δοσμένης πλέον γνώσης των βοτάνων καθώς και της γνώσης των δονήσεων και των συχνοτήτων των ανθοϊαμάτων. Πλαισίωσε τις σπουδές της με ιατρικά μαθήματα ανατομίας,φυσιολογίας και παθολογίας του ανθρώπινου οργανισμού.
Επεκτάθηκε σε όλους τους συναφείς κλάδους, πλουτίζοντας την βασική της εκπαίδευση με την μελέτη της γεμμοθεραπείας, των ομοιοπαθητικών αλάτων Suessler, την αντιγήρανση, τα αντιοξειδωτικά σκευάσματα, την ειδική αποτοξίνωση, την καλλυντική φαρμακοτεχνία και την παρασκευή φυσικών ιαμάτων.
Συνέχισε αποκτώντας εμπειρία στην δύναμη των ηχητικών κυμάτων των κρυσταλλικών κυμβάλων και αποκαλυπτικών σαμάνικων τεχνικών επίγνωσης και αυτοεξέλιξης, που χρησιμοποιεί στις προσωπικές συνεδρίες Ολιστικής Βοτανοθεραπείας.


Στο απαύγασμα αυτής της πορείας, δημιούργησε μία ολοκληρωμένη σειρά ανθοϊαμάτων από την ελληνική φύση, τα Ελληνικά Ανθοελιξήρια.


Πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες ολιστικής βοτανοθεραπείας με βότανα και ανθοϊάματα, για την αποκατάσταση της ευεξίας και της συναισθηματικής ισορροπίας.

Συντονίζει ομαδικές οραματικές διαλογιστικές συναντήσεις με ανθοϊάματα, υπό τον ήχο του κρυσταλλικού κυμβάλου και του τυμπάνου bendir για το άνοιγμα της συνειδητότητας, την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση.

Προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της σε κύκλους σεμιναρίων για τις ιδιότητες και τις χρήσεις των Ελληνικών Ανθοελιξηρίων και των βοτάνων της Ελληνικής φύσης.

Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρίας, του πρώτου συλλόγου συμβούλων ανθοϊαμάτων στην Ελλάδα.

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου