Ενθυμητής: Ελεάνα Κανέλλου

Για αρκετά χρόνια έζησα στη Νέα Υόρκη, όπου σπούδασα και εργάστηκα στο χώρο της Μόδας. Παράλληλα ασχολήθηκα με πολλά καινούρια και διαφορετικά πράγματα όπως η γιόγκα, το Qi Gong, το Flying Trapeze και η αναρρίχηση, ταξίδεψα, διάβασα πολύ, παρακολούθησα σεμινάρια αυτογνωσίας, γνώρισα ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο και τελικά κατάλαβα πως όλα αυτά που με γέμιζαν κι έδιναν νόημα στη ζωή μου δεν είχαν να κάνουν με τη μόδα αλλά με τομείς όπως η διατροφή, η φυσική άσκηση, η αυτογνωσία και η πνευματικότητα. Μέσα από το δικό μου ταξίδι, όλα αυτά τα χρόνια, έμαθα πως η πραγματική ομορφιά βγαίνει από μέσα μας και δεν βασίζεται στα υλικά αγαθά αλλά στις εμπειρίες και είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τρόπο ζωής και τον τρόπο σκέψης μας.

Θέλοντας να μάθω περισσότερα αλλά και να μοιραστώ την προσωπική μου εμπειρία συμβάλλοντας θετικά στις ζωές των ανθρώπων, αποφάσισα να σπουδάσω Health Coaching (Συμβουλευτική Ολιστικής Υγείας) και να αφήσω πίσω μου τον κόσμο της μόδας. Ήταν κάτι που μου βγήκε πολύ φυσικά αφού είχα ήδη δει εκπληκτικά αποτελέσματα στη δική μου ζωή μέσα από αυτή την αλλαγή και μου είχε γίνει πλέον τρόπος ζωής.

Έτσι αποφοίτησα από το Institute for Integrative Nutrition* της Νέας Υόρκης, όπου έμαθα καινοτόμες μεθόδους coaching, πρακτικές τεχνικές διαχείρισης του τρόπου ζωής, και πάνω από 100 διατροφικές θεωρίες – Ayurveda, χορτοφαγία, Paleo, ωμοφαγία, Vegan, μακροβιοτική και πολλές άλλες και αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα και να ασκήσω εδώ αυτό το επάγγελμα (health coaching).

Σκοπός μου είναι να εμπνεύσω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ, να ζουν πιο υγιείς κι ευτυχισμένοι, χωρίς στερήσεις και χωρίς κόπο, μέσα από τις συνεδρίες και τα σεμινάρια που προσφέρω.

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε τη σελίδα μου: www.wonderfulliving.org

Επικοινωνία

+30 210 3239876
+30 697 3960 263
eleana@wonderfulliving.org
IG: @eleanakanellou
FB: Wonderful Living by Eleana Kanellou

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου