Ενθυμητής: Ερατώ Χατζημιχαλάκη

Βιογραφικό

Από σένα παίρνω και σε σένα δίνω
Μοιραζόμαστε αυτό που ζούμε ας το κάνουμε έτσι που να αρέσει και στους δυο μας

Οικογενειακή Σύμβουλος, ειδικευμένη στις σχέσεις γονιών-παιδιών, σύμφωνα με την προσέγγιση της Ατομικής Ψυχολογίας που εισήγαγε ο Alfred Adler και συνέχισε ο Rudolf Dreikurs.  Είναι απόφοιτος του ειδικού τμήματος  Συμβουλευτικής Γονέων του Florida Atlantic University και έχει μαθητεύσει κοντά σε διεθνούς φήμης Ψυχολόγους παρακολουθώντας διάφορα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σχετικά με τις σχέσεις γονιών  – παιδιών, εφήβων καθώς και τις σχέσεις ζευγαριού και γενικότερα την οικογένεια.

Θεωρώντας πως η Ψυχολογική μόνο διερεύνηση δεν είναι αρκετή και έχοντας την ανάγκη και την επιθυμία να δώσει απαντήσεις σε προσωπικά και συλλογικά ερωτήματα οδηγήθηκε στην διεύρυνση της προσέγγισής της με τρόπους που η παγκόσμια τάση διαμορφώνει οδηγούμενη στην Πνευματική Ψυχολογία.  Εκπαιδεύτηκε ως Life Coach. Είναι εκπαιδευμένη στο Findhorn Foundation στη Σκωτία στο εξαιρετικό εργαλείο αυτογνωσίας το Transformation Game το οποίο και διευκολύνει σε ομάδες 4-6 ατόμων.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Καινούριοι Γονείς για Καινούρια παιδιά» που πραγματεύεται το θέμα της σχέσης γονιών – παιδιών.

Εμπνευστής και δημιουργός του εγχειρήματος «Ελπιδοχώρι» στην Αργολίδα.  www.elpidohori.gr, ενός μοντέλου αειφορίας και βιωσιμότητας που λειτουργεί έχοντας ως κύριο στόχο του δράσεις για γονείς και παιδιά και βασίζει την ιδεολογία και το όραμά του στο τετράπτυχο Περιβάλλον, Παράδοση, Πολιτισμός και Προσωπική Ανάπτυξη χωρίς να αποκλείει και το 5ο «Π» την Πράσινη Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.

Για την επικοινωνία μου

Ερατώ Χατζημιχαλάκη – Οικογενειακή Σύμβουλος

email: elpizo@allazo.gr

Tηλ: 2109330908 / 6945958181

www.allazo.gr

www.elpidohori.gr

Fb: https://www.facebook.com/eratoc

Δέχεται ιδιωτικά και ομαδικά.

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου