Ενθυμητής: Ερωτόκριτος Κυμιωνής

 

Ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής είναι βασικός εισηγητής των σεμιναρίων στη ΣΧΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ ΕΑΥΤΟΥ και εκτός από καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας,   επιχειρηματίας στο χώρο των υφασμάτων και συγγραφέας, είναι Reiki Master Teacher, Advanced ThetaHealing Practitioner, απόφοιτος της Μεθόδου ΣΕΝΤΕΡΗ και έχει λάβει γνώσεις NLP και EFT.

Έχει παρακολουθήσει μεταξύ άλλων τα σεμινάρια:
– Κβαντικής της Μαίρης Ζαπίτη
– Προσωπικής ανάπτυξης του Tony Robbins
– Αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης – αφθονίας, σχέσεων, επικοινωνίας – στη σχολή ΑΞΙΖΩ της Γιώτας Φασουλή
– Ακτίνων και Ιόχρου Φλόγας – την νέα ενέργεια της Γης – με την Καίτη Τσώλη
– Εκκρεμούς με την Αργυρώ Λεντούδη, όπου και διενεργεί έρευνες Ακασικών Αρχείων
ενώ παράλληλα έχει μελετήσει τα Μαθήματα Θαυμάτων στη ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ και σε άλλα Κέντρα. Σήμερα, παρακολουθεί τη Σχολή “ΑΕΙΖΩΙΑ” της Διονυσίας Κλαρινεταζή και τον ειδικό τριετή κύκλο σπουδών της ιδίας. Τέλος, ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής σε συνεργασία με την Αργυρώ Λεντούδη, διενεργούν το βιωματικό θεραπευτικό σεμινάριο διαχείρισης ανθρώπινης απώλειας.

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ & ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

Έχοντας κάνει σκοπό της ζωής του την «εγρήγορση» και την ενδυνάμωση του ανθρώπου μέσα από περισσότερες δραστηριότητες, ο Ερωτόκριτος έχει ήδη δημιουργήσει ένα πλούσιο υποστηρικτικό και συγγραφικό έργο:

  • Έχει ιδρύσει τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Μανώλη Μαζί Μπορούμε», μέσα από τον οποίο παρέχεται βοήθεια σε παιδιά και οικογένειες παιδιών που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα. Ο Ερωτόκριτος, αμετακίνητος στο βασικό μήνυμά του «εθελοντική και μόνο δράση – απόλυτη οικονομική διαφάνεια», διερευνά ο ίδιος τη φερεγγυότητα των αιτημάτων υποστήριξης που λαμβάνει ο Οργανισμός.
  • Έχει δημιουργήσει τη Σχολή Αγάπης Εαυτού υπό την Αιγίδα του φορέα «Μανώλη Μαζί Μπορούμε» με σκοπό την μετάδοση του «Γνώθι Σαυτόν» – πληροφορίες, παιδεία, γνώση που έχει λάβει όλα τα χρόνια ο Ερωτόκριτος από διάφορες σχολές και σεμινάρια. Η Σχολή Αγάπης Εαυτού έχει ετήσια δίδακτρα μία αγκαλιά και καθόλου χρήματα
  • Κυκλοφορεί το «Ημερολόγιο Ενός Πρίγκηπα» – συγγραφικό έργο του ιδίου με σύντομα μηνύματα ενδυνάμωσης για την καθημερινότητα, και το οποίο εκδίδεται για δεύτερη φορά από τις εκδόσεις «Διόπτρα»
  • Κυκλοφορεί το Αληθινό Παραμύθι «Ο Ιδανικός στη Γαία και στην ΣτιγμηΓαία» – το οποίο επίσης συγγράφει ο ίδιος με αφορμή την αποχώρηση της ψυχής του γιού του Μανώλη, και που αφορά στη διαχείριση της ανθρώπινης απώλειας. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του «Αληθινού Παραμυθιού» προορίζονται αποκλειστικά για την υποστήριξη οργανισμών που αφορούν στα παιδιά ή και παιδιών που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με το φορέα «Μανώλη Μαζί Μπορούμε»
  • Τον Μάρτιο του 2021 και σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο ΔΙΟΠΤΡΑ, ο Ερωτόκριτος κυκλοφορεί το τρίτο συγγραφικό του έργο, τη νέα έκδοση στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ το οποίο έχει ήδη γίνει επιτυχία!

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου