Ενθυμητής: Ευαγγελία Αγγελίδου

H Ευαγγελία Αγγελίδου ζει και εργάζεται στη Χαλκίδα .                                                                                

Το 1996 ξεκίνησε να συμμετέχει σε σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών για προσωπική της ανάπτυξη .

THE SILVA METHOD. BASIC LECTURE SERIES

SILVA ULTRAMIND SYSTEMS,LLC .ESP SYSTEM

7 ήμερο σεμινάριο στη Κεφαλονιά (Κριτονού) με τίτλο <Ενέργειες της γης) με τον David Furlong

4ήμερο σεμινάριο με τίτλο <<Ηealing Ancestral patterns>> με τον David Furlong.

Πιστοποιημένη Eκπαίδευση στις δεξιότητες Εmotion Freedon Technic (E.F.T).Τρία επίπεδα.

Certified Laughter Yoga Leader

Master Choa Kok Sui <<SUPERBRAIN YOGA COURSE >>

Ηealing Code Therapy.

Ρέικι Α΄Βαθμού.

Το 2003 λόγω εμφάνισης της νόσου Αlzheimer στη μητέρα της Ειρήνη θέλοντας να της προσφέρει ποιότητα ζωής ξεκινά να εκπαιδεύεται σε σεμινάρια και να συμμετέχει σε συνέδρια σχετκά με την άνοια για να αντιμετωπίσει την ασθένεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αγάπη για την μητέρα της την οδήγησε σε ένα άγνωστο δρόμο .

Eυαισθητοποιημένη ώς προς την ασθένεια και τους ηλικιωμένους ιδρύει το 2009 με φίλους που ενστερνίζονται τις ίδιες ιδέες , τον οργανισμό Αlzheimer και Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδας με σκοπό την ποιότητα ζωής και τη ψυχική υγεία των συνανθρώπων τους .

Το 2010 ιδρύει το κέντρο Ημέρας ΑL<<Αγία Ειρήνη>> για άτομα με άνοια όπου συντονίζει ,προσφέροντας τις υπηρεσίες της εθελοντικά έως σήμερα ,ομάδες ατόμων με άνοια για νοητική ενδυνάμωση και ομάδες φρονστών τους για εκπαίδευση και ψυχολογική υποστήριξη.

Εχοντας εμπιστοσύνη στη διαδικασία της ζωής αφήνεται να την οδηγήσει και την ίδια χρονιά ξεκινά σπουδές στο ICPS .Τώρα είναι κατόχος Diploma και M.Sc in person centered counceling/psychotherapist. Univercity of Strathclyde of Glasqow.

Από το 2015 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Χαλκίδα όπου πραγματοπιεί συνεδρίες ενηλίκων .Ως προσωποκεντρική ψυχοθεραπεύτρια γίνεται συνοδοιπόρος στο δρόμο προς την πραγμάτωσή τους.

Εκπαιδεύοντας τους φροντιστές ατόμων με άνοια συνειδητοποίησε ότι μόνο όταν το¨δυνατό¨ (φροντιστές και γονείς) μέρος της κοινωνίας είναι εκπαιδευμένο αλλάζει η ζωή των ¨ αδυνάτων ¨(άτομα με άνοια και παιδιά) και έτσι μπορεί να αλλάξει η κοινωνία. Με τη σκέψη αυτή ξεκίνησε την εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα με τη Μέθοδο Gordon και συντονίζει εργαστήρια αποτελεσμτικού γονέα στα οποία οι γονείς εκπαιδεύονται ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά τους να ανθίσουν και να γίνουν αυτόνομα ,ελεύθερα δημιουργικά και ευτυχισμένα μεγαλώνοντας σ ένα περιβάλλον κατανόησης ,αποδοχής και αυθεντικότητας.

Προσπαθώντας να βάλει και ένα επί πλέον λιθαράκι στην αλλαγή της κοινωνίας και καταπολεμώντας το στίγμα πηγαίνει σε χωριά της Εύβοιας προσφέροντας γνώση,εκπαιδευση και ψυχολογική υποστήριξη σε οικογένειες που τους έχει ΄¨επισκεφθεί ¨η άνοια .

Πιστεύει και αφήνεται με εμπιστοσύνη στη διαδικασία της ζωής . Επίσης η πίστη της ότι τα συναισθήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία της καρδιάς και του εγκεφάλου ενισχύεται από τα αποτελέσματα αντίστοιχων ερευνών τα τελευταία χρόνια.

Τηλ.6937244646
email.eva2gel@hotmail.com
fb Evaggelia Aggelidou
www.alzheimer_chalkida.org

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου