Ενθυμητής: Gabriela & Friedrich Strobl

Η Gabriela και ο Friedrich Strobl είναι από το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και ζουν κοντά στο Ναύπλιο στην Πελοπόννησο. 

Βρίσκονται στην υπηρεσία του πνευματικού κόσμου από το 2000 και μεταδίδουν τα μηνύματα και τις μεταμορφωτικές τους ενέργειες.

Η ευθυγραμμία τους είναι να υπενθυμίσουνε στους ανθρώπους ποιοι πραγματικά είναι και μέσω της σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό τους, να τους υποστηρίξουνε να αυξήσουν τη δόνηση τους και να ανοιχτούν στη συνειδητή καθοδήγηση του Ανώτερου Εαυτού τους.

Στα σεμινάρια, τους διαλογισμούς, τις διοχετεύσεις και τις ενεργητικές τους θεραπείες ανοίγουνε το πεδίο της αγάπης που καλύπτει τα πάντα και μεταδίδουνε τις φωτεινές δονήσεις και τα μηνύματα των διαφόρων πνευματικών ηγετών.

 

https://www.potami.org/el/

info@potami.org

 

https://www.facebook.com/potami.new.energy

https://www.instagram.com/potami_lebe_den_engel_in_dir/

https://www.youtube.com/channel/UCm4rNqOXdxAj-u-rBIbO5Uw

https://www.youtube.com/channel/UCC-ZapL3zM3wuolZxbzvlIQ

 

 

 

 

 

Θεραπεία με ήχους κρυστάλλινων κυμβάλων

 

Ως όντα του φωτός, σε αυτή τη Νέα Εποχή, επηρεαζόμαστε από τις φωτεινές συχνότητες που μας υποστηρίζουν στη διαδικασία αλλαγής μας. Για τον σκοπό αυτό μας παρέχονται και πολλά εργαλεία, τα οποία μας βοηθούν να δυναμώσουμε τα χαρίσματα και τα ταλέντα μας.

Οι σπειροειδείς τόνοι των ήχων των κρυστάλλινων κυμβάλων αποτελούν ένα ισχυρό και μοναδικό μουσικό εργαλείο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να ισορροπήσουμε τον εαυτό μας με έναν πολυδιάστατο τρόπο.

Οι κρυστάλλινες δονήσεις των κυμβάλων συντονίζονται με την κρυστάλλινη δομή τόσο του φυσικού σου σώματος όσο και του αιθέριου. Η κρυστάλλινη ενέργεια είναι καθαρό λευκό φως που μπορεί να διασπαστεί σε όποιο χρώμα χρειάζεσαι εκάστοτε σώμα και προκαλεί:

  • Εντατικό καθαρισμό και ευθυγράμμιση των ενεργειακών σου σωμάτων.
  • Εξάλειψη παλαιών πεποιθήσεων στην κυτταρική συνείδηση , τις οποίες έχεις αναγνωρίσει μετά την επεξεργασία των μπλοκαρισμάτων σου, αλλά που βρίσκονται ακόμα στο κυτταρικό επίπεδο.
  • Διέγερση της δομής του DNA σου
  • Την δυνατότητα να αισθανθείς την πολυδιάστατη σου
  • Ενισχύει την σύνδεση με το κρυσταλλικό πλέγμα της γης
  • Αυξάνει την συχνότητα της ταλάντωσης σου

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου