Ενθυμητής: Γεράσιμος Δεστούνης

Βιογραφικό

 

 Ο Γεράσιμος Δεστούνης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη δραματοθεραπεία στο Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας ΑΙΩΝ. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ανώτερης Ιδιωτικής Σχολής Δραματικής Τέχνης Παναγιώτας Μουστάκη-Βεάκη και ασκεί το επάγγελμα του ηθοποιού τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση στην Ατομική και Ομαδική  Συστημική Αναπαράσταση (Μέθοδος Bert Hellinger, στο Κέντρο εκπαίδευσης: «ΜΗΛΟ», “Συστημική Αναπαράσταση και   Συστημική Θεραπεία”) και είναι συντονιστής συστημικών αναπαραστάσεων.

Από το  2006 έως και σήμερα εργάζεται στη Μονάδα Απεξάρτησης Τοξικομανών Ψ.Ν.Α.- 18ΑΝΩ ως δραματοθεραπευτής. Έχει εργαστεί  κυρίως τα τελευταία χρόνια στο Ειδικό Πρόγραμμα Εξαρτημένων Γυναικών και Μητέρων καθώς και στο Τμήμα Προβληματικής Χρήσης του Διαδικτύου και στην απεξάρτηση από το τζόγο.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε συνέδρια, ως εκπαιδευτής σε βιωματικά σεμινάρια δραματοθεραπείας στο πλαίσιο εκπαίδευσης της Μονάδας Απεξάρτησης του 18ΑΝΩ καθώς και ως συντονιστής σε βιωματικά σεμινάρια. Υπήρξε εισηγητής στα πλαίσια μεταπτυχιακού προγράμματος «Ψυχικής Υγείας » του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συντονίζει θεατρικά εργαστήρια και σκηνοθετεί παραστάσεις στο πλαίσιό τους. Είναι μέλος της Ένωσης Δραματοθεραπευτών & Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας (ΕΔΠΕ).

Fb: https://www.facebook.com/gerasimos.destounis

 

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου