Ενθυμητής: Julija Volobujeva

Julija Volobujeva   

 
 
 
ΓΙΟΓΚΑ: Ξεκινώντας τη γιόγκα δεν περίμενε να την κέρδιζε τόσο πολύ ο μοναδικός αυτός τρόπος ζωής. To 2007 – και αφού ήταν ήδη πιστοποιημένη δασκάλα SivanandaYoga- γίνεται στέλεχος του μεγαλύτερου οργανισμού Γιόγκα (SYVC) για 4 έτη. Εκεί, εκπαιδεύθηκε σε βάθος στην διδασκαλία και φιλοσοφία της γιόγκα. Εργάσθηκε σε μεγάλα κέντρα SYVC σε Λονδίνο και Γαλλία, ως δασκάλα γιόγκα (εγκύων, παιδική, ενηλίκων) και μαγείρισσα Αγιουρβεδικής κουζίνας. Το 2010, βρίσκεται υπεύθυνη διδασκαλίας του κέντρου Prana, στο Κάουνας, Λιθουανίας, θέτοντας τις βάσεις για ένα κέντρο-συνεργάτη του οργανισμού SivanandaYoga.
 
ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΙΚΗ: Το 2011, ξεκινά τη Μακροβιοτική δίπλα στην Jeanne van den Heuvel (Επίπεδο 2ο). Η εμπειρία της στη μαγειρική, για μεγάλο αριθμό εστιαζόμενων, τη βοήθησε να προσαρμοστεί γρήγορα και να μαγειρεύει πλέον υπέροχα, θρεπτικά και θεραπευτικά μακροβιοτικά γεύματα.
 
Διδασκαλία
Διδάσκει γιόγκα στην Ερέτρια και σε σεμινάρια στο εξωτερικό, με έμφαση στην λεπτομέρεια και την υποστήριξη στον ασκούμενο για να εξελίξει την τεχνική του. Συμμετέχει ως σεφ σε εργαστήρια μαγειρικής και εκδηλώσεις Μακροβιοτικής, ενώ παραδίδει εργαστήρια μαγειρικής σε Ελλάδα, Λιθουανία, Εσθονία, Ρωσία κα.

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου