Ενθυμητής: Καίτη Τσώλη

Καίτη Τσώλη 

Συγγραφέας- Διάμεσο- Ενεργειακή θεραπεύτρια     

 

«Το 1988 μια ιδιαίτερη εμπειρία με συγκλόνισε, με έσπρωξε πολύ βαθιά μέσα στην ύπαρξή μου και μου δημιούργησε την διάθεση να ψάξω μέσα μου, να ερευνήσω και να ανακαλύψω όλα αυτά που ένιωθα ότι υπήρχαν πέρα από την τότε αντίληψή μου και μου ήταν κρυμμένα. Μου δημιούργησε την διάθεση να ερευνήσω τον εαυτό μου και να τον γνωρίσω! Από τότε μέχρι σήμερα έκανα πολλές ανακαλύψεις σχετικά με τον εαυτό μου, έζησα πολλές και δύσκολες εμπειρίες (ενεργειακά Σοκ), που με βοήθησαν να με κατανοήσω και να με απελευθερώσω από τους περιορισμούς μου.   

Το 2004 μου δημιουργήθηκε η διάθεση, όλη αυτήν την πορεία  στον εσωτερικό μου δρόμο να την καταγράψω, επειδή  θεωρώ ότι είναι η εμπειρία της ψυχής μας κι επειδή πιστεύω, ότι μέσα από την δική μας εργασία και κάποιοι άλλοι άνθρώπινοι άγγελοι μπορούν (εάν το επιλέγουν) να βοηθηθούν και να ωφεληθούν. Έτσι από τότε μέχρι σήμερα έγραψα 6 (έξι) βιβλία όπου μοιράζομαι τις εμπειρίες μου, με (μαθήματα, κατανοήσεις), πολλές θεραπευτικές ασκήσεις, καθώς και Ανώτερες Επικοινωνίες με τους αναληφθέντες δασκάλους και τους Αρχαγγέλους. Οι τίτλοι των βιβλίων μου: 1.«Η Θεά-Θεός της Ελευθερίας και της αγάπης», 2. «Το Θαύμα έγινε! Εμείς είμαστε το Θαύμα!», 3.«Οι Θεοί κατοικούνε στη Γη», 4.«Η Νέα Συνείδηση της Γης», 5. «Η Ιστορία της Ψυχής μας» και 6.«Οι Ψυχές μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους».  

Μοιράστηκα επίσης και συνεχίζω να μοιράζομαι με την “οικογένεια” τις πνευματικές μου γνώσεις μέσα από πολλά σεμινάρια που έκανα και κάνω σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, στην Κύπρο και στην «Σχολή Αγάπης Εαυτού»!  

Στην παρούσα μου ενσάρκωση γεννήθηκα στην Ήπειρο (Νεοχώρι Άρτας), είμαι μητέρα δύο υπέροχων παιδιών και για 25 χρόνια εργάσθηκα σαν διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», όπου ασχολήθηκα και με τον συνδικαλισμό και έφυγα  από την εργασία μου με πρόωρη συνταξιοδότηση.

Kaiti8880@hotmail.com

 

Σεμινάριο, θέματα:

Διαλογισμός και σύνδεση με την θεϊκότητά μας.

1. Πεποιθήσεις και συστήματα πεποιθήσεων.

Πεποίθηση είναι η βεβαιότητα μέσα μας ότι αυτό που πιστεύουμε και θεωρούμε σωατό, ισχύει πραγματικά.

Οι πεποιθήσεις μας είναι μια σειρά από πιστεύω που έχουμε για τον εαυτό μας, για τον τρόπο που σκεφτόμαστε και συμπεριφερόμαστε, για την κοινωνία μας κ.λ.π. και αυτό που πιστεύουμε εσωτερικά για μας, το δημιουργούμε και εξωτερικά.

Περιοριστικές ονομάζουμε τις πεποιθήσεις που μας απομακρύνουν από την αλήθεια μας και από την φυσική κατάσταση της Ύπαρξής μας. Οι περιοριστικές πεποιθήσεις  δημιουργούν την πραγματικότητά μας, επηρεάζουν και δυσκολεύουν την ζωή μας και μπλοκάρουν την ενέργειά μας και την δημιουργικότητά μας.

Η απελευθέρωσή μας από τα συστήματα πεποιθήσεων, επιφέρει αλλαγή στην αντιληψή μας (στον εαυτό μας) και στην πραγματικότητά μας.

 

2. Η θεραπεία  του συναισθηματικού μας σώματος.

Για να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, χρειάζεται να θεραπεύσουμε πρώτα το συναισθηματικό μας σώμα, χρειάζεται δηλαδή να βιώνουμε τις εμπειρίες μας και να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να νιώθει ολοκληρωτικά όλα του τα συναισθήματα με αποδοχή και χωρίς κριτικές. Έτσι δίνουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να μετασχηματίζει τις ενέργειες χαμηλών συχνοτήτων μέσα μας, σε φως και αγάπη (βιωματική άσκηση, μετασχηματισμός της ενέργειας και ανάληψη της ευθύνης για τον εαυτό μας}.

 

 3. Η μετατόπιση της προσοχής μας και η αλλαγή στην αντίληψή μας.  

Η απελευθέρωση των περιοριστικών μας πεποιθήσειων και η θεραπεία του συναισθηματικού μας σώματος, μετατοπίζει την προσοχή μας και αλλάζει την αντίληψή μας. Όσο εμείς βιώνουμε την διττότητα  το κέντρο της αντίληψής μας συνδέεται με την λογική και το μυαλό μας και το χρησιμοποιούμε για να παίζουμε μέσα στο παιχνίδι. Όταν όμως αφυπνιζόμαστε και μέσα από την διαδικασία της εξέλιξής μας, σταδιακά η αντίληψή μας μετατοπίζεται, αλλάζει και συνδέεται με την καρδιά και το Πνεύμα. (Κι εδώ θα χρησιμοποιήσουμε μια σαμάνικη  άσκηση για να δούμε πως ακριβώς  λειτουργει). Θα μιλήσουμε επίσης και για τις αλλαγές που επιφέρει στον εαυτό μας η αλλαγή στην αντίληψή μας, αλλαγές στις σκέψεις μας, στην βιολογία μας και στην συμπεριφορά μας.


Με τις ομορφότερες ευχές μου για ένα όμορφο, χαρούμενο, δημιουργικό και ευλογημένο 2024!
Θα ήθελα να κάνω την παρουσίαση 1 με 2 Σεπτεμβρίου, γιατί θέλω στην συνέχεια να φύγω για Κύπρο. 

με την αγάπη μου!

 

ευχαριστώ πολύ
Καίτη Τσώλη

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου