Ενθυμητής: Κατερίνα Παπαθανασίου

@Katerina Rejoy Papathanasiou                     
Η Ιστορία Μου
 
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1974.
 
Οι βασικές μου σπουδές ήταν βρεφοκομία και διαιτολόγια, όπου στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου διατηρούσα ιδιωτικό παιδικό σταθμό με επιπλέον κατάρτιση στην ψυχική υγεία των παιδιών. Παράλληλα ως διαιτολόγος συνεργαζόμουν με διάφορους φορείς ως διατροφικός σύμβουλος.
 
Μέσα από την προσωπική μου αναζήτηση για εξέλιξή, άρχισα να έχω επαφή με ομάδες ενσυνειδητότητας και συνεργασία με ψυχολόγους από το 1997. Η ενασχόληση μου με με τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες, ήταν το κίνητρο έτσι ώστε να γίνω η ίδια δασκάλα yoga.
 
Η πρώτη μου επαφή μέσα απο τον εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης του σώματος και του νου,  ήταν το Reiki όπου αργότερα απέκτησα τον τίτλο “Reiki master teacher”. 
Εκπαιδεύτικα στο Life Coaching Mindfulness, ενώ παράλληλα εντρύφησα στο χώρο των ενεργειακών θεραπειών, -ενδεικτικά αναφέρω κάποια- όπως: Theta Healing, Access Consciousness Bars, Sound Healing, A.H.L (Arcturian Healing Light) κ.α.).
 
Έτσι γεννήθηκε πρίν χρόνια το “Re-Joy”
 
Το Re-Joy αποτελεί μία ολοκληρωμένη μέθοδο εκγύμνασης του νου και του σώματος, μέσα από μία ολιστική προσέγγιση του ατόμου ανάλογα με τις ανησυχίες και τις ανάγκες του.
 
Η ενεργειακή ψυχολογία είναι ένας τομέας όπου βοηθάει τον άνθρωπο να δει ολιστικά, ποια επιθετική συμπεριφορά μπορεί να έχει ο νους επηρεάζοντας το σώμα δημιουργώντας μία ασθένεια, ή τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μία φαινομενική “ανικανότητα” να έχει κάποιος την ζωή που επιθυμεί σε προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα.
 
Η ζωή είναι δική σου επιλογή!
 
Με ατελείωτη αγάπη,
 
Κατερίνα Παπαθανασίου.
Ενθυμήτρια.
 
– Δασκάλα θετικής ψυχικής αγωγής και υγείας.
 
– Life coaching Energy healer.

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου