Ενθυμητής: Κωνσταντίνος Όλβιος

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χίο.                             
Απο νεαρή ηλικία τον ενδιαφέρει η αυτογνωσία και όταν μετακομίζει  μόνιμα στην Αθήνα ασχολείται με την αναζήτηση και την φιλοσοφία ταυτόχρονα με τις σπουδές του.  
Επηρεάζεται από διάφορα φιλοσοφικά ρεύματα αναζητώντας απαντήσεις σε μεταφυσικά ερωτήματα και έρχεται σε επαφή με σημαντικές  διδασκαλίες και Δασκάλους της εποχής.  

Από το 2007 αρχίζει να διοργανώνει συναντήσεις για την εξάσκηση του χορού της Πανευρυθμίας στην φύση και εξορμήσεις σε ιερούς τόπους της Ελλάδας. Ζητούμενο το βίωμα της αρμονίας, η σύνδεση με την φύση και η ομαδικότητα.  

Αυτήν την εποχή συντονίζει συναντήσεις  Πανευρυθμίας στο πάρκο Φιλοπάππου στο κέντρο της Αθήνας και οργανώνει ταχύρυθμα σεμινάρια εκμάθησης του χορού στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Επίσης ασχολείται με την Σοσιοκρατία και την συνειδητή συζήτηση σε κύκλο, ως εργαλεία λήψης αποφάσεων και αναπτυξης συνειδητότητας σε ομάδες, συλόγους, επιχειρήσεις και οικοκοινότητες. Τον ενδιαφέρει η ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου, το πρακτικό βίωμα της φιλοσοφίας, η εφαρμογή στην καθημερινότητα.    

Επαγγελματικά εργάζεται ως καπετάνιος σε μηχανοκίνητα θαλαμηγά σκάφη (Motor yachts).  

Αγαπημένη φράση. “ Η Θεική Ειρήνη, η ευτυχία και η χαρά είναι το βίωμα στην καρδιά, κάθε στιγμή”.  

Facebook – Constantinos Olvios Ομάδες  – Πανευρυθμία στην Ελλάδα
https://www.facebook.com/groups/211537962217139/

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου