Ενθυμητής: Λάνα Μακχάβικ

Δημιουργός Προγραμμάτων Ευεξίας 

Σύμβουλος Διατροφής και Αγιουρβέδας

Δασκάλα Γιόγκα για μεγάλους και παιδιά

Ενεργειακή και Αθλητική Κινησιολόγος

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λευκορωσία, όπου εξασκούσα τη γιόγκα και τον διαλογισμό, καθώς και διάφορες τεχνικές που αφορούν το’ νου και το σώμα. Μετακόμισα στην Ελλάδα το 2002. Σπούδασα Διεθνείς Σχέσεις και Διπλωματία στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ( New York College, Athens).

Συνέχιζω όμως το ταξίδι της εκπαίδευσης για να διευρύνω τις γνώσεις στον πνευματικό δρόμο για να βρω το μονοπάτι μου ακολουθώντας την καρδιά μου.

 

Έλαβα την αρχική μού πιστοποίηση ως Hatha Yoga Teacher (300 hr)  από την Βιβή Λέτσου στο NYSY Studios Academy. Με την πάροδο των ετών εμβάθυνα την εξάσκηση και τη διδασκαλία μού με πρόσθετη εκπαίδευση: Raja Yoga και Pranayama με Swami Nirvikalpa, Bhakti Flow με τον Rusty Wells, Προγεννητική Yoga με Sue Έλκιντ, Rainbow Kids Yoga για οικογένειες με την Cayetana Rodenas, Τσάκρα και Ενεργειακά Συστήματα με τη Βίκυ Χάουι, Anusara Yoga Therapy με τον Todd Norian. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια με κορυφαίους εκπαιδευτές της γιόγκα οπός ο John Friend, Naime Jezzeny, Michael Fukumura, Sianna Sherman, Angela Farmer και τον εξπέρ στην ανατομία της γιόγκα Leslie Kaminoff.

 

Σπούδασα Διατροφή και Αγιουρβεδα στην Ακαδημία Αρχαιο-ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής. Εκπαιδεύτικα στην Βοτανολογία στην σχολή της Apivita. Ολοκλήρωσα της σπουδές στην Ενεργειακή και Αθλητική Κινησιολογία με τον Δρ.Ανδρει Μπαραμπάς, ( Κέντρο Ενεργειακής Κινησιολογίας, Κίεβο).

 

Από το 2009 διδάσκω γιόγκα και διαλογισμό σε σχολές της Αθήνας και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα ευεξίας και αυτόίασης.

Από το 2011 συντονίζω θεματικές εκδρομές με γιόγκα, θεραπευτικη κίνηση, ήχοθεραπεία.

Προσφέρω μια ποικιλία από θεραπευτικές συνεδρίες όπως Ενεργειακή Κινησιολογία, Αθλητική Κινησιολογία (Hyperton-X and Total Body/Mind Integration), Αγιουρβέδικη μαλαξη.

 

healingtherapy.gr@gmail.com

τηλ.:+30690 9386050

fb: https://www.facebook.com/lana.makhavik

 

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου