Ενθυμητής: Λιάνα Τελειώνη

Η Λιάνα Τελειωνη ειναι συγγραφέας, ομιλήτρια, Life coach, Nlp master, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης, Reiki Master Teacher, δασκάλα γιόγκα και διαλογισμού.
 
Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από την Ιθάκη.
 
Από το 2003 όπου εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο «Όλοι οι ευτυχισμένοι άνθρωποι που ξέρω» από τις εκδ. Κέδρος εργάζεται στον χώρο της αυτό-βελτίωσης με συνεχείς σπουδές σε συστήματα προσωπικής ανάπτυξης, ενεργειακές και εναλλακτικές θεραπείες, νευρογλωσσικό προγραμματισμό,  coaching, θεραπευτική ύπνωση, ψυχοδιαγνωστικη γραφολογια κτλ. Συνεχίζει τις σπουδές της στην Ψυχολογία και την Θεραπεία μέσω Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
 
Πιστεύει ότι μέσα σε όλους μας υπάρχει μια τεράστια εσωτερική δύναμη ικανή να κινήσει βουνά αρκεί να ξέρουμε πώς να την χρησιμοποιήσουμε. Με τα βιβλία και τα σεμινάρια της βοηθάει στην αφύπνιση αυτής της δύναμης ώστε να μπορέσει ο κάθε άνθρωπος να εκφράσει το ύψιστο δυναμικό του.
 
Επίσης προσφέρει δωρεάν μαθήματα, ασκήσεις αυτό-βελτίωσης και διαλογισμούς μέσω του καναλιού της στο youtube.

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου