Ενθυμητής: Λουκάς Ντουρτουρέκας

O Λουκάς Ντουρτουρέκας είναι συνιδρυτής της Σχολής Atman. Εργάζεται ως δάσκαλος και επιμορφωτής της Hatha Yoga και IntegralEsoteric Yoga από το 2011 και  της Tantra Yoga από το 2012 στην Σχολή Εσωτερικής Yoga Αtman (που είναι στην γραμμή του Yogananda Paramahansa). Γνώστης των ταντρικών τεχνικών και φιλοσοφίας συνδυάζει τον δυτικό τρόπο σκέψης και προσέγγισης με τις Ανατολικές Πνευματικές Παραδόσεις και βοηθά στην απομάκρυνση προβλημάτων από, καθώς και στην εμβάθυνση και εξέλιξη της συντροφικής σχέσης.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Yoga στην Κοπεγχάγη στο Natha Yoga Center με δασκάλους τους Advaita (Mihai Stoian), Adinathananda και Julia Kolosvari. Εξασκείται καθημερινά στην γιόγκα εδώ και μια δεκαπενταετία, και πέραν των μαθημάτων και σεμιναρίων που διεξάγει σε διάφορα κέντρα στην Αθήνα, ως Ραδιοφωνικός Παραγωγός μεταδίδει την φιλοσοφία και τις αρχές της Yoga και τους Συμπαντικούς νόμους και μέσω αυτού του δίαυλου.

Μόττο του: “Ζήσε την κάθε μέρα της ζωής σου Ταντρικά”

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου