Ενθυμητής: Μαρία Καραγιάννη

Βιογραφικό

Μαρία Καραγιάννη

Η αναζήτηση μου με το ThetaHealing ξεκίνησε το 2016, με το Βασικό σεμινάριο της μεθόδου, όπου έλπιζα ότι θα βρω λύση σε θέματα υγείας που με απασχολούσαν για  χρόνια, καθώς και σε ψυχολογικά θέματα.

Η αλλαγή μου, στο τέλος της 3ης μέρας του Βασικού σεμιναρίου, ήταν θεαματική. Φαινόμουν και ένιωθα αναζωογονημένη και νεότερη. Αυτό ήταν το πρώτο θαύμα που βίωσα, και ήταν μόνο η αρχή…

Από τότε η άμεση σωματική θεραπεία, κατέχει σημαντική θέση στην καθημερινότητα μου, σε επίπεδο αυτοθεραπείας και θεραπείας σε τρίτους, μέσω της Ανιδιοτελούς Αγάπης.

Σύντομα συνέχισα την εκπαίδευση μου, με το Προχωρημένο DNA και το Υλοποίηση και Αφθονία. Τότε ήταν που εμπνεύστηκα και συνειδητοποίησα, ότι αποστολή της ζωής μου είναι η διδασκαλία της αγάπης και της θεραπείας.

Μετά από λίγους μόνο μήνες, έκανα σε επίπεδο εκπαιδευτών, τα σεμινάρια Βασικό και Προχωρημένο, και τον επόμενο χρόνο, το Υλοποίηση και Αφθονία,  με τη Vianna Stibal, στην Αθήνα.

Συνέχισα να επαιδεύομαι ως θεραπεύτρια, με τα σεμινάρια Συντροφικές Ψυχές, Διαισθητική Ανατομία και Ρυθμός Ιδανικού Βάρους.

Κάνω συνεδρίες από τον Οκτώβριο του 2016 και  τον Απρίλιο του 2017, άνοιξα το δικό μου γραφείο.

Έχω σπουδάσει στα Τ.Ε.Ι. Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και στο παρελθόν, δραστηριοποιούμουν  με πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς.

Είμαι ιδιαιτέρως τυχερή και περήφανη θετή μητέρα, δύο εφήβων κοριτσιών. Τις θεωρώ μεγάλες δασκάλες μου και χαίρομαι να μεγαλώνω μαζί  τους.

Η μέθοδος ThetaHealing με έχει μεταμορφώσει, σε μια γυναίκα με στόχο και όραμα, δίψα για ζωή και γνώση, δυναμωμένη μέσα από την ευαισθησία και την εν συναίσθηση.

Μαρία Καραγιάννη

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια και Σύμβουλος ThetaHealing από το ίδρυμα THINK.

τηλ:6932921171

mariekarayanni@gmail.com

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου