Ενθυμητής: Μαριλένα Ντούφα

Η Μαριλένα καλέστηκε να ξεκινήσει συνειδητά το πνευματικό της ταξίδι στις 2 Απριλίου 2019.   
Εκπαιδεύεται και εργάζεται στη συλλογή γνώσεων και εργαλείων που μπορεί ένας άνθρωπος να αξιοποιήσει για επανασύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό/Δημιουργό Πηγή. Αυτή τη γνώση καλείται να μοιραστεί με όποιον άνθρωπο είναι έτοιμος να ακολουθήσει το δρόμο προς την προσωπική του εξέλιξη. Γνώση που θα ενταχθεί ως εκπαιδευτκό υλικό στο Σύγχρονο Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Κατάρτισης, το οποίο ετοιμάζεται τα τελευταία 5 χρόνια (HR Revolution).
 
Εργαλεία που μπορεί να μοιραστεί μαζί σας: υπνώσεις QHHT, Usui reiki, Fusion7, αυτόματη γραφή, θεραπευτικός κώδικας, EFT, ενεργοποιήσεις DNA, και άλλα πολλά, τα οποία λειτουργούν καλά και συνδυαστικά, όταν υπάρχει καθαρή πρόθεση και όχι προσδοκίες.
 
Η Μαριλένα, μαζί με χιλιάδες ανθρώπους και αμέτρητες πολυδιάστατες οντότητες, συμμετείχε στην ενεργοποίηση των πυραμίδων της Αιγύπτου το Φεβρουάριο 2022, που οργανώθηκε από το Matias De Stefano.
 
Επίσης πρόσφερε δωρεάν το πρώτο spiritual retreat του HR Revolution, στον Πάρνωνα, το Μάϊο 2023, όπου έγιναν επιδείξεις υπνώσεων QHHT, channelings, group healings, εργασία με εκκρεμές, ενεργοποιήσεις DNA, και πολλά άλλα.
 
Οι αγάπες της Μαριλένας, που επίσης θα ενταχθούν στις υπηρεσίες του HR Revolution: Διοίκηση επιχειρήσεων και ανθρώπινου δυναμικού, ναυαγοσωστική, αθλητισμός, ζωγραφική, χορός, μουσική, τραγούδι, ψυχολογία, πνευματικότητα και όλες οι τέχνες που συμβάλλουν στην προσωπική μας ανάπτυξη!
 
Αν επιθυμείτε να συνδεθείτε, μπορείτε να στείλετε το email σας στο info@hr-revo.com.
 
***
Ακολουθεί μια πιο σύντομη παρουσίαση για την ανοιχτή/επίδειξη ύπνωσης, μήπως εξυπηρετεί καλύτερα:
***
 
Επίδειξη ύπνωσης QHHT για την Αγαποκοινότητα:
 
Για όσους το επιθυμούν, καλείστε να παρακολουθήσετε μια επίδειξη ύπνωσης QHHT, από την οποία θα αποκομίσετε διευκρινίσεις για τη μέθοδο (τι είναι, πως λειτουργεί, που μας χρησιμεύει, πως μπορούμε να την εφαρμόσουμε στον εαυτό μας, κ.α.).
 
Απευθύνεται και είναι κατάλληλη για όλους και βοηθάει στην αντιμετώπιση ασθενειών και παθήσεων, εφόσον κριθεί απαραίτητο. Επίσης μας δίνεται η δυνατότητα να επισκεφτούμε προηγούμενες ζωές!
 
Μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας μέσω του ατόμου που θα επιλεχτεί για την επίδειξη. Παρακαλείστε όπως έχετε σημειωμένες τις ερωτήσεις σας και τα θέματα που θα θέλατε να συζητήσετε με τη Δημιουργό Πηγή. Θα φροντίσουμε να πάρουμε απάντηση σε όσο περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε, κατά τη διάρκεια της δύωρης συνεδρίας μας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Dolores Cannon καθώς επίσης να δείτε επιτυχημένες ιστορίες ανθρώπων που άλλαξε η ζωή τους μετά από τη συγκεκριμένη θεραπεία!
 
 
***
 
Σας ευχαριστώ και πάλι παιδιά.
Ελπίζω να μη σας κούρασα με τα μεγάλα μου μηνύματα!
 
Big Love from Cyprus!
Μαριλένα Ντούφα
T. (+357) 96 765685

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου