Ενθυμητής: Medo Attaalla

Βιογραφικό

Ο Medo Attaalla γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1982.

Ξεκίνησε την λατρεία του με το Kung Fu Απο 1997 μέχρι που μπήκε στο Xelwan πανεπιστήμιο, τμήμα διεθνούς ακαδημίας επιστήμης και τέχνης αθλητισμού, Κάιρο, Αίγυπτος 1999 έως 2003 με ειδικότητα προπόνηση Kung Fu και εξειδίκευμενος στις εσωτερικές τέχνες Ται Τσι και Τσι Κονγκ όπου διδάχτηκε πολλαπλές τεχνικές φυσικής άσκησης, ισορροπίας, αρμονίας, θεραπείας, αυτοάμυνας και στις ανατολικές τεχνικές κίνησης και ισορροπίας καθώς και το 2004 ακολούθησε πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικής ανάπτυξης μέσω θεραπαευτικού Ται Τσι και Τσι Κονγκ.

Ήρθε στην Ελλάδα το 2006 και ξεκίνησε την καινούρια πορεία της ζωής του που δεν ήτανε και πολύ εύκολη στην αρχή αλλά σιγά σιγά άρχισε τα μαθήματα και τα σεμινάρια με τον στόχο να συμβολίζει να δείχνει με λόγια και άσκηση πως να ζεις το παράδεισο της ζωής με θεϊκή αγάπη, γαλήνη ηρεμία, ευτυχία και επιτυχία. Όλο αυτό θα το πετύχουμε φτάνοντας με την ψυχή στην ανώτερη πηγή της και το σώμα στη καλύτερη φυσική του κατάσταση, με το νου στην στην αγκαλιά της ψυχής επί ελέγχω.

https://www.medo-attaalla.com/

https://www.youtube.com/user/MedoAtallaTaiChi/videos

https://www.facebook.com/Medo-Attalla-Tai-Chi-Qi-Gong-Therapy-Greece-288299981334187/

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου