Ενθυμητής: Νικόλαος Σιώζος

Βιογραφικό

Ο Νικόλαος Σιώζος είναι απόφοιτος της American Musical and Dramatic Academy της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες και εργάζεται ως επαγγελματίας ηθοποιός στο θέατρο και τον κινηματογράφο, με ειδίκευση στο μουσικό θέατρο. Από το Φλεβάρη του 2018 θα εμφανίζεται στο θέατρο Παλλάς στο ρόλο του Μετρ στο θρυλικό μιούζικαλ Καμπαρέ.

Επιπλέον έχοντας σπουδάσει πλάι στην Esther Hicks (New York Times best selling author), διδάσκει τη φιλοσοφία και τη φυσική του Νόμου της Έλξης και της Δόνησης σε σεμινάρια και προσωπικές συνεδρίες. Επίσης ολοκληρώνει το πρώτο του σύγγραμμα επάνω στην ελκυστική δύναμη του νου. Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες φέρουν το όνομα “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΓΝΙΑ” και επικεντρώνονται στην έλξη ενός ιδανικού συντρόφου, αρμονικών σχέσεων, αφθονίας χρημάτων, υγείας, ευεξίας και αυτοθεραπείας του σώματος, απώλειας βάρους, επικοινωνίας με τον πνευματικό κόσμο και ευτυχίας άνευ όρων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς ή μέσω email.

Τηλ.: (+30)6949533995

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου