Ενθυμητής: Νίκος Πέτικας

Βιογραφικό

Μετά από μια 12ετή πορεία σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στον κλάδο του marketing, της εκπαίδευσης στελεχών και του coaching αποφάσισα να κάνω το δικό του επαγγελματικό ταξίδι ανοίγοντας τα πανιά της έμπνευσης και δημιουργώντας «Ουάου» εμπειρίες.

Έχοντας τη γνώση και εμπειρία των προηγούμενων ετών και τη φρεσκάδα του «Εδώ και τώρα» παθιάζομαι να ενδυναμώνω ανθρώπους ώστε να πραγματοποιούν τα όνειρα τους και να φτάνουν τον ανώτερο σκοπό τους.
Αυτό πρακτικά γίνεται μέσω βιωματικών σεμιναρίων όπου αξιοποιώ μια ποικιλία σύγχρονων «εργαλείων» τα οποία δίνουν πραγματική αξία στους συμμετέχοντες.

Επίσης πραγματοποιώ ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες coaching με στόχο να  υποστηρίξω, κινητοποιήσω και ενδυναμώσω ΕΣΕΝΑ να συνειδητοποιήσεις τα δυνατά σου σημεία και ταλέντα σου ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!

Διοργανώνω επίσης event ενδυνάμωσης ομάδων για ενίσχυση της συνεργασίας και ομαδικότητας και πραγματοποιώ ομιλίες με στόχο την έμπνευση!

Παθιασμένος για θετική αλληλεπίδραση δημιούργησα και συντονίζω την εθελοντική ομάδα «Χείλια Χαμόγελα» (www.1000smiles.gr) με σκοπό να χαρίζει αληθινά χαμόγελα και να εμπνέει ανθρώπους να ζουν και να αλληλεπιδρούν θετικά και ευγενικά!

Αγαπώ πολύ και παθιάζομαι με αυτό που κάνω!
Πάμε να ζήσουμε μαζί μια «Oυάου» εμπειρία!

www.wowing.gr

Nikos Petikas
Founder of WOWing

Certified life, executive & team coach
International Coach Federation member
Certified NLP Practitioner
Trainer & HR senior consultant
Public speaker
Creator & Team Leader of www.1000smiles.gr Volunteering Team
Improvised Theater Actor

Fb: https://www.facebook.com/nikos.petikas.3

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου