Ενθυμητής: Νίκος Σουλιώτης

~ Εχει δημιουργήσει (2013) και είναι υπεύθυνος του συγκροτήματος και της Σχολής Ιαπωνικών (TAIKO) κρουστών “Αtene Daiko – Τα Τύμπανα του Ήλιου” στην Ελλάδα σε συνεργασία με την sensei Liz Walters.   
~ Σπουδάζει Taiko από το 2013 στην Αθήνα, το Λονδίνο, την Ιαπωνία και το Αμβούργο με μερικούς από τους μεγαλύτερους δάσκαλους-sensei παγκοσμίως: Liz Walters, Kurumaya Masaaki, Art Lee, Masaru Tsuji, Eiitsi Saito, Soji Kameda, PJ Hirabayashi, Shogo Yoshii, Jonathan Kirby, Fumi Tanakadate, Bruce Mui Ghent.
~ Έχει διδαχθεί παραδοσιακά κρουστά από διάφορες περιοχές του κόσμου – Ελληνικά, Βραζιλιάνικα, Ινδικά, Αραβικά, Μεσογειακά, Λάτιν, Αφρικάνικα κ.α., με αξιόλογους δασκάλους όπως : Λ.Μητρόπουλος, Β.Καρύπης, Ν.Νταρίλας, Ravi Magnifique, G.Velez, Okay Temiz.
~ Εργάζεται ως μουσικός παραδοσιακών και ethnic κρουστών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ως δάσκαλος ρυθμολογίας και κρουστών από τα τέλη της δεκαετίας του ’90.

~ Η μουσικο-παιδαγωγική μέθοδος που ακολουθεί στηρίζεται στην παιδαγωγική Waldorf του R. Steiner την οποία σπούδασε για 8 χρόνια (2006-2012) δίπλα στον Μιχάλη Τσιγκοτσίδη αλλά και στην μακρόχρονη εμπειρία του.

~ Έχει συμμετάσχει εθελοντικά και επαγγελματικά σε πολλά δρώμενα, φεστιβάλ και εκδηλώσεις δήμων για παιδιά και εφήβους συνοδεύοντας παραμύθια με την μουσική του, σε παιδικά θεατρικά, καθώς και σε ομάδες κουκλοθέατρου.
~ Έχει σπουδάσει Βυζαντινή και Παραδοσιακή μουσική, καθώς και Παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς στον όμιλο του Σίμωνος Καρρά το 1999-2001 και του Τάσου Φωτόπουλου – Όμιλος Ελλ.Τεχνών (2007-2009).
~ Από το 2008 είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου των φίλων της παιδαγωγικής Waldorf.
~ Εργάστηκε στους Αγγέλους της Χαράς το 2013-2019 πλαισιώνοντας μουσικά τις θεατρικές παραστάσεις στα νοσοκομεία Παίδων της Αττικής και σε ιδρύματα για παιδιά και ως μουσικός κρουστών σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Επίσης, συντρόφευσε με παιδική λύρα και φωνή τα νεογέννητα στο Τμήμα Νεογνών του Αγλαΐα Κυριακού.
~ Σπούδασε το 2017-2018 θεραπευτικό τραγούδι (μέθοδος Valborg Werbeck-Svärdström) στην Σχολή Αποκάλυψης της Φωνής, γνωστή διεθνώς ως “The School of Uncovering the Voice.

~ Έχει σπουδάσει και εξασκήσει από το 1993 διάφορες εσωτερικές διδασκαλίες και πρακτικές, καθώς και θεραπευτικές και διαλογιστικές μεθόδους, όπως τους Ιερούς χορούς-κινήσεις του Γκουρτζίεφ, το Στροβίλισμα των Δερβίσηδων, το Συνειδητό ονείρεμα, τις ασκήσεις Και Μεν -Γιόγκα Ταο, τον Δημιουργικό Οραματισμό, το Ταϊλανδέζικο μασάζ. Πλέον μελετάει την Ανθρωποσοφία του Ρ.Στάϊνερ.

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου