Ενθυμητής: Σοφία Λαδά

Η Σοφία Λαδά τελείωσε το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς , εργάστηκε για πολλά χρόνια στον λογιστικό κλάδο ενώ παράλληλα εξερευνούσε τους εναλλακτικούς δρόμους.

Το 2009 γνώρισε τη Yoga  Γέλιου και πιστοποιήθηκε ως Συντονίστρια Γιόγκας Γέλιου  δίπλα στην Βασιλική Σκρέκου και την Ελένη Σκρέκου από τον International Laughter Yoga University

Το 2010 πήρε το πτυχίο της δασκάλας Γιόγκας από το Yoga and Budo Cender της σχολής του Ανδρέα Προβελέγγειου , ενώ το 2015 εκπαιδεύτηκε στην γιόγκα για παιδιά με την Χριστίνα Μάτση και από το Birth light Institute το 2020 ως δασκάλα Γιόγκας για Εγκύους.

Από το 2010 παρακολουθούσε καθημερινά μαθήματα στην σχολή του ¨Εύθυμου Δράκου¨του Παναγιώτη Κονταξάκη και της Μαρκέλας Τσοπουρίδου. Το 2016τελείωσε την τετραετή εκπαίδευση στο Τσι Κόνγκ από την παραπάνω σχολή.

Είναι εκπαιδευμένη στο σύστημα του Dao Yin Bao Jian Gong, Ermei Στρέτσινγ Tσί Κόνγκ, στο Βa Duan Jin και σε άλλες φόρμες. Παράλληλα παρακολουθούσε και σε άλλες σχολές μαθήματα Τάι Τσί.

Το Chi Qong  είναι ένα αρχαίο κινεζικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που ενσωματώνει φυσικές στάσεις, τεχνικές αναπνοής και εστιασμένη πρόθεση και είναι στην ουσία ένα προληπτικό σύστημα στην υγεία του ανθρώπου. Αυτό το σύστημα συνεχίζει να το εξασκεί είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλες τέχνες για την αρμονία και την ηρεμία του Νού και του Σώματος.

Το 2023 τελείωσε την σχολή Βρεφονηπιοκόμων στην Ιστιαία Βορείου Ευβοίας.

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου