Ενθυμητής: Σοφία Μωλέ

Σοφία Μωλέ (Ananda Surya Kaur

Δασκάλα Kundalini  Yoga

6932309246

Γεννήθηκα στην Αθήνα και το πνευματικό μου ταξίδι μέσω της Αυτογνωσίας, ξεκίνησε το 2003 στη ζωή μου, μέσα από Ινδουιστικές φιλοσοφίες και τον διαλογισμό.

Σπούδασα διάφορες τέχνες και πρακτικές:

  • Θεατρικά εργαστήρια
  • Διακόσμηση εσωτερικού χώρου
  • Εικαστικές τέχνες
  • Εκπαίδευση Pure Awareness Breathwork
  • Εκπαίδευση δασκάλων Kundalini Yoga με πιστοποίηση από Kundalini Research Institute

Η τελευταία και πιο καταλυτική μεταμορφωτική εκπαίδευση, ήταν αυτή που έγινε η αφορμή να μεταλαμπαδεύσω τη βαθύτερη σύνδεση του ανθρώπου με τον πραγματικό του εαυτό, ώστε να μπορεί να ζει μια αληθινή, ανάλαφρη και ευθυγραμμισμένη λειτουργική καθημερινότητα, με σωματική και ψυχονοητική υγεία.

Η εμβάθυνσή μου μέσα από το διαλογισμό και τα ανάλογα στάδιά του (ειδική εκπαίδευση “Τα 21 Στάδια του Διαλογισμού” με πιστοποίηση από το Kundalini Research Institute), με έμαθαν πώς να αναπρογραμματίζω και να θεραπεύω το υποσυνείδητό μου, επιτρέποντας τη ροή της ακτινοβολίας της ψυχής μου.  Μέσα από δεκάδες μαθήματα που έχω διδάξει, ο διαλογισμός είναι ένα απαραίτητο εργαλείο της Kundalini Yoga, στην προσφορά της ανθρώπινης υποστήριξης και ενσυνειδητότητας για τη διαχείριση του τραύματος.

Το όραμα το οποίο καθορίζει και την διδασκαλία μου, είναι η εμπιστοσύνη και η σύνδεση των ανθρώπων με τις εξυψωμένες και καλύτερες ποιότητές τους, αξιοποιώντας όλο το εύρος των δυνατοτήτων τους, ώστε να νιώθουν ικανοποιημένοι, ήρεμοι, ευτυχισμένοι και δημιουργικοί.

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου