Ενθυμητής: Σταύρος Καραγιλάνης

Σταύρος Καραγιλάνης   

 
Έχοντας σαν αρχή του να δοκιμάζει-βιώνει αυτά που διδάσκει και αφού δει την αποτελεσματικότητά τους να τα διδάσκει, ο Σταύρος αποτελεί έναν ενεργό γιόγκι και μακροβιοτικό μαθητή, με εμπειρία σε εναλλακτικές θεραπευτικές τέχνες.
 
ΓΙΟΓΚΑ: Απόφοιτος του οργανισμού SYVC, με διεθνή πιστοποίηση δασκάλου Sivananda Yoga. Ξεκίνησε γιόγκα δίπλα στη δασκάλα του Aischwarya Devi, δημιουργώντας μαζί το κέντρο Raja Yoga (2004), όπου βοήθησε πολλούς ανθρώπους να βρουν το δρόμο της υγείας και αρμονίας. Διδάσκει από το 2002 δυναμική γιόγκα με ροή (dynamic asana flow) και κλασσική Sivananda Yoga.
 
ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Μαθητής της Jeanne van den Heuvel και του Kushi Institute of Europe (Art o fLife, level 3) στην Μακροβιοτική (φιλοσοφία, θεωρία, μαγειρική, σιάτσου, Do-In). Έχει την ικανότητα να «χτίζει» ένα νόστιμο και θρεπτικό μενού, ατομικό ή μαζικής εστίασης. Δημιουργεί ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα, με έμφαση στην ελληνική γαστρονομική παράδοση κι επιρροές από την κουζίνα της Άπω Ανατολής.
 
Διδασκαλία
Η διδασκαλία του βασίζεται στη μετάδοση μέσω προσωπικών εμπειριών. Με χιούμορ κι αίσθημα αγάπης, μοιράζεται ότι μαθαίνει κι εφαρμόζει στην καθημερινότητά του.
Οργανώνει σεμινάρια κι εργαστήρια Μακροβιοτικής μαγειρικής και γιόγκα, μαζί με τη σύντροφό του Γιούλια Βολομπούγιεβα.

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου