Ενθυμητής: Στέφανι Καβάζος

Βιογραφικό

 

Ονομάζομαι Στέφανι Καβάζος, έχω γεννηθεί στην Αμερική και ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν 3.5 χρονών. Από μικρή με ενθουσίαζε ο κόσμος της ψυχολογίας και του μεταφυσικού. Στην εφηβεία μου είχα επηρεαστεί έντονα από το βιβλίο “The Secret”, το οποίο υπήρξε το σκαλοπάτι στη ζωή μου για να ανακαλύψω τον σκοπό της ζωής μου. Έκτοτε συνέχισα να ασχολούμαι με το κομμάτι της αυτοβελτίωσης έχοντας ως οδοιπόρο τον συγγραφέα Dr Wayne Dyer. Το 2011, πέρασα στη σχολή Νηπιαγωγών της Ρόδου και συμμετείχα ενεργά στις Πολιτιστικές Ομάδες του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δημιουργώντας ομάδα θετικής σκέψης και αυτοβελτίωσης. Μέσα σε αυτή την ομάδα ανακάλυψα την αγάπη μου για τη γιόγκα, την οποία ακολούθησα μερικά χρόνια αυτοδίδακτη και έπειτα δίνοντας την διδασκαλία αυτή στους συνοδοιπόρους μου δημιουργώντας ομάδα γιόγκα.

Μετά την αποφοίτησή μου αποφάσισα να ασχοληθώ βαθύτερα με το μονοπάτι της Yoga. Ταξίδεψα στο Rishikesh της Ινδίας, όπου εκεί εκπαιδεύτηκα από τους Ravi Ji, μέντορας μου στη Hatha Yoga, τον Shuraj, μέντορας μου στην Ashtanga Yoga, τον Shushant μέντορας μου στη φιλοσοφία, την kriya Yoga , και την pranayama(τεχνικές αναπνοής) και τον Love Guru, μέντορας μου στο διαλογισμό και τις τεχνικές χαλάρωσης.

Γυρνώντας από την Ινδία συνέχισα τα σεμινάρια μου στην Παιδική Γιόγκα με την Χριστίνα Μάτση ιδρύτρια του Flower Kids Yoga και στην γιόγκα για εγκύους στο Ευ Ζειν με τη Σοφία Χατζηπαναγιώτου. Συνδυάζοντας τη γνώση και την εμπειρία μου έχω δημιουργήσει μια δικιά μου μέθοδο πάνω στην ενεργοποίηση των τσάκρα και την δουλεύω βιωματικά στα σεμινάρια μου.

Παράλληλα, έχω εκπαιδευτεί στο Theta Healing Basic, έχω μυηθει στο Ρεικι Α βαθμού και σύντομα θα πάρω την μύηση μου στο Β βαθμό. Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση μου πάνω στο Thai Massage και στο Access Consciousness Bars.

Εξασκώ την yoga με έμφαση στο πνευματικό και διαλογιστικό κομμάτι από το 2011 και συνεχίζω την εκπαίδευση μου πάνω σε διάφορα σεμινάρια της Yoga , καθώς γνωρίζω ότι το ταξίδι αυτό δεν τελειώνει ποτέ.

Fb: https://www.facebook.com/omyogalotus/

https://www.facebook.com/stephie.dz

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου