Ενθυμητής: Στεργία Μπαλτιράνη

­­­

 

Βιογραφικό

Η Στεργία Μπαλτιράνη είναι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε για δύο χρόνια ως κριτής στη συγγραφική ομάδα των βιβλίων Αγγλικής Γλώσσας του Υπουργείου Παιδείας για τη Γ’ Γυμνασίου και τη ΣΤ’ τάξη Δημοτικού.

Εξειδικεύτηκε στην Αγγλία στα Προγράμματα Αγωγής Υγείας, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ έλαβε μέρος σε πολλά προγράμματα Αγωγής Υγείας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Comenius, όπως:

  • 1ο Πρόγραμμα: Συντονίστρια για 4 χρόνια στη σύμπραξη 4 Ελληνικών σχολείων διαφορετικών πόλεων με θέμα: Υγιεινή Διατροφή – Καρδιαγγειακά Νοσήματα – Προστασία από Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα.
  • 2ο Πρόγραμμα: Για 4 χρόνια ήταν διερμηνέας και μεταφράστρια στη σύμπραξη 4 Ευρωπαϊκών σχολείων (Ελλάδα – Ιταλία – Ρουμανία – Ισπανία) με θέμα: Η Καλλιέργεια της Ελιάς και τα Οφέλη της.

Παράλληλα, επί 20 χρόνια ασχολείται με την υγιεινή διατροφή, τη βιολογική καλλιέργεια, την επίδραση που έχουν τα συναισθήματα στην υγεία του ανθρώπου, καθώς και με ενεργειακές θεραπείες. Έχοντας διδαχτεί τους Κώδικες του Loyd σε σεμινάρια στο εξωτερικό, μεταδίδει τις γνώσεις της διοργανώνοντας αντίστοιχα σεμινάρια σε Ελλάδα & Κύπρο, έχοντας –παράλληλα– εξαιρετικά αποτελέσματα σε επίπεδο θεραπείας. Ακόμα, είναι θεραπεύτρια E.F.T. (Emotional Freedom Technique), θεραπεύτρια Κβαντικού Συγχρονισμού, Master Reiki, ενώ εξελίσσεται συνεχώς μαθαίνοντας νέες τεχνικές και θεραπείες.

Websait: www.ippokratiadiaviosi.gr

Email: info@ippokratiadiaviosi.gr

 

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου