Ενθυμητής: Θεμιστοκλής Λυκιαρδόπουλος

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα από δύο εξαιρετικούς στοργικούς και ευσυνείδητους γονείς προικισμένους με πολλά χαρίσματα και ταλέντα, αλλά και  με πολλά ψυχολογικά βάρη από τους προγόνους τους, που δεν τους άφηναν να χαρούν τη ζωή τους όπως θα ήθελαν.

Κληρονόμησα αυτά τα ψυχολογικά βάρη και τα παρέδωσα σε ηλικία 17 ετών στο γεμάτο αγάπη Δάσκαλό μου, που ευτυχώς ήρθε νωρίς στο δρόμο μου, πριν παγιωθούν αυτά τα βάρη μέσα μου.

Κοντά στον Δάσκαλο γνώρισα την αυτοπαρατήρηση, την ανιδιοτελή υπηρεσία, την πνευματική θεραπεία, το θέατρο και άλλες υγιείς μορφές έκφρασης.

Καθώς άρχισα να ανασαίνω, ανέλαβα την εμπορική επιχείρηση του πατέρα μου, την οποία με τα χρόνια εξέλιξα σε μία εμπορική και τεχνική εταιρεία καινοτόμων και οικολογικών εφαρμογών.

Έχω παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια και ομάδες αυτογνωσίας, ελεύθερης έκφρασης με το σώμα και με το λόγο, θεατρικού αυτοσχεδιασμού κ.ά.

Έχω γράψει δύο βιβλία βασισμένα σε προσωπικά βιώματα:

– Η Πολιτεία της Λευτεριάς

– Το Βιβλίο των Ονείρων

Είμαι διαχειριστής της ομάδας Συναντήσεις Ανθρώπων στο Facebook, όπου δημοσιεύω άρθρα τακτικά και διοργανώνω συναντήσεις με σκοπό την αυτογνωσία, τη χαρά και τη συντροφικότητα.

Το μεγάλο μου όνειρο είναι να μάθουμε όλοι να καλλιεργούμε μέσα μας τη βεβαιοτητα για την εκπλήρωση όλων των ονείρων μας και βιώνουμε μέσα μας το αίσθημα της αφθονίας και της ευημερίας, από κάθε άποψη.

Fb:

email: info@mathiteia.gr
Κινητό: 6937057281
fb: Ομάδα Συναντήσεις Ανθρώπωνhttps://www.facebook.com/themistocles.lykiardopoulos

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου